2777
2789
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
به نظر من ربطی به ماهواره نداره.... والدین باید طوری بچشونو تربیت کنن و آموزش بدن که بدونه چی براش خوبه و چی براش بده.... وقتی یه پدر و مادر بچشونو نمیتونن ساعت نه شب بفرستن تو رختخواب و بهش آموزش بدن که باید زود بخوابه ( یکی از مسائل عادی زندگیه همین زود خوابیدن بچه ها )دیگه قفل کردن ماهواره و این چیزا یه کم مسخره میشه...کسی که نگرانه یا ماهواره نزاره یا بچشو درست تربیت کنه... دیدم کسانی رو که ماهواره داشتن ولی بچشون انقدر با شخصیت و مودب بوده که اصلا انگار از یه دنیای دیگه اومده... کلا میخوام بگم ربطی نداره این چیزا به تاثیر روی بچه مهم تربیت والدینه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
بچه هایی که توی این کلیپ بودن رو معلوم نیست اگر بیرون از مدرسه و توی مهمونی ببینیم چه برخوردی دارن. شاید اونا هم فوق العاده مودب باشن. یکی از بچه ها می گه توی تختم شکل آدم درست می کردم که پدر و مادرم فکر کنن خوابیدم بعد یواشکی از کنار مبل برنامه های ماهواره رو که پدرمادرم می دیدن نگاه می کردم این بچه هم مثلا پدر مادرش بهش یاددادن که باید زود بخوابه و فکر هم می کنن که بچه خوابیده یایکی دیگه که می گه یواشکی برنامه ها رو ضبط می کنم و روز بعدش می بینم.
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یعنی شما میگی ماهواره نباشه حله؟؟؟؟ دیگه فیلم و اینچیزا نیست؟ خب شبکه های بدش رو پدر مادر هم برای چی میبنن ؟وگرنه سریالاش که چیز خاصی نیست توش
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
به هر حال هر کسی خودش انتخاب می کنه که ماهواره داشته باشه یانه. من به عنوان تذکر این کلیپ رو گذاشتم برای کسانی که شاید آگاه نباشن از این مسئله و مثل پدر و مادراین دانش آموزا فکر کنن اما براشون مهم باشه که بچه هاشون این صحنه ها و برنامه ها رو نبینن
عزیزم یعنی شما میگی ماهواره نباشه حله؟؟؟؟ دیگه فیلم و اینچیزا نیست؟ خب شبکه های بدش رو پدر مادر هم برای چی میبنن ؟وگرنه سریالاش که چیز خاصی نیست توش
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
من نمیدونم مگه کسایی که ماهواره دارن میان به اونایی که ندارن زور کنن هی بگن ماهواره خوبه بگیرین که حالا هی کسایی که ندارن میخان قانع کنن بقیه رو که درست میگن و ماهواره بده من نه میگم خوبه نه بده ها اصلا طرف هیچ گروهی نیستم فقط میگم بیخیال چیکار هم دارین اینقدر
چه پدرو مادرای منحرفی پیدا میشن. ماهواره 100تاشبکه قشنگ و آموزنده هم داره. چرا میرن سروقت ناجوراش که بچه شونم اینارو بگه؟ ما حدود 30تا کانال رو مرتب کردیم توی یه فیوریت تاحالا نشده از اونا رد شیم بریم کانالای دیگه رو بگردیم. بچه مونم بدتر ازخودمون یه بارم نگفته تلویزیون رو روشن کنین اصلا. پدر ومادری که نتونن از عهده تربیت بچه بربیان با ماهواره و بی ماهواره براشون هیچ فرقی نمیکنه . بازم بچه مشکل دار میشه
سحرتک امضات خیلی باحاله ولی این که می گی چی کار به کار هم دارید غیر منطقیه. خیلی ها واقعا نمی دونن چه خبره.یه بار دیگه کلیپ رو با دقت نگاه کنید. حرفای بچه ها رو گوش بدید. پدر و مادر این بچه ها نمی دونن بچه هاشون برنامه های ماهواره رو می بینن و قفل رو دارن و ادای خوابیدن در میارن و ... قطعا هم براشون مهمه که بچه هاشون این برنامه ها رو نبینن وگرنه قفل نمی ذارن یا ساعتی که بچه ها خوابن این برنامه ها رو نگاه نمی کنن. این که آگاه بشن از این که دارن ناخواسته بچه هاشون رو طوری تربیت می کنن که اصلا دوست ندارن چه ایرادی داره؟
من نمی دونم چرا بحث ماهواره تازگیا انقدر مهم شده وتو تربیت بچه ها نقش ایفا می کنه والاتو شهر من از وقتی ماهواره ها آنالوگ بود ما اغلب دوستان واقواممون داشتن که بعد شد دیجیتال و الانم که ک کم داره میره رو اچ دی بچه های 20سال پیش الان فارغ التحصیل شدن و زندگی هم تشکیل دادن من انحرافی تو رفتاراشون ندیدم مهم تربیته نقش پدرو مادر خیلی باید پررنگ تر از تلویزیون وچن تا برنامه باشه مغز بچه انقدر باید پر باشه که چن تا زرق وبرق ظاهری نتونه از راه به درش کنه هرچند که ماهواره خیلی شبکه ها وبرنامه های مفیدی هم داره چرا عادت داریم وقتی با یه چیزی مخالفیم همش بکوبیمش نقد سالم اونیه که بی غرض هم نکات مثبتو بگه هم منفی رو
عزیزم میشه زاویه تی وی رو جوری گذاشت که بچه نتونه ببینه بعد هم اصلا چرا فیلم سوپر رو پدر مادر باید ببینن؟؟
اول اینکه عجب بچه های شیون و با نمکی بودن دوم اینکه من با بخشی از کلیپ بالا موافق و با بخشیش مخالفم اینکه والدین ماهواره نداشته باشن خیلی مسخره اس چرا که اصلا خودش میشه یه عقده برای بچه های این زمونه ولی اینکه اجازه بدن هر فیلمی دیده بشه خیلی بدتره من خودم پسرم 5 سالشه روشم اینوریه که در طول روز و تایمی که بچم بیداره و تلوزیون رو ممکنه ببینه فقط شبکه پویا رو روشن میکنم ولی شبا که میخوابه و می زارمش تو اتاقش میرم برنامه های خودمو میبینم اینم بگم که کلا روی ماهوارمون چنتا شبکه بیشتر نداریم بقیه اش هیچکدوم رو خودمون هم نگاه نمیکنیم شبکه هامونم من و تو بی بی سی صدای آمریکا و چنتا شبکه خبری دیگه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha