2777
2789
عنوان

کمبود وزن

1350 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من کم کمش ۱۰/۱۱کیلو کمبود وزن دارم 

و توی یکی دو ماه سه چار کیلو باز کم کردم 🥲💔 

راه حلی بنظرتون نمیرسه 

آزمایش دادم مشکلی ندارم 

از اوناییم هستم ک با پرخوری وزن اضاف نمیکنم 

شما تجربه استفاده از برنامه غذایی داشتید؟ موثره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزيزم قد و وزنت چنده؟؟متاهلي يا مجرد؟

قدم ۱۵۷هست وزنم ۳۶/۵ 

نمیدونم چرا اینجوری شد یهو ، قبلش۴۰بودم ، مجردم 

بنظرتون اب زیاد خوردن لاغر میکنه؟ تو یکی از تاپیکا خوندم برا لاغری اب زیاد می‌خوردن 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگلتر ميشي

بستني بخور داخلش موز بريز هر روز عصر بخور

انگور زياد بخور

شير موز و با خامه بخور

شيريني تر خيلي خوب چاق ميكنه

اب ميخوري داخلش شيره بريز

برنج حتما بخور نون هم بخور سيب زميني سرخ كرده 

پنير پيتزا

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
منم مث شما وزنم پایینه قدم ۱۷۰ وزنم معمولا ۴۸ میشد ولی قبل عید کرونا گرفتم ب ۴۵ رسید، اما الان تونست ...

چقدر باربي🥰٥ كيلو چاق شو عالي ميشي نهايت هم ٦٠ كيلو شو بيشتر نشيييب

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
منم مث شما وزنم پایینه قدم ۱۷۰ وزنم معمولا ۴۸ میشد ولی قبل عید کرونا گرفتم ب ۴۵ رسید، اما الان تونست ...

من اشتهام خوبه بد نیس ولی کلا خیلی غذا نمیخورم 

منم رو ۳۹/۴۰ثابت بود الان شده ۳۶خیلی عجیبه برام 

اخه تغییری تو روند غذا خوردنم نداشتم 

فقط یه هفته هست بخاطر قرصی ک میخورم باید خیلی اب بخورم 

حس میکنم بخاطر همین باشه 

من اشتهام خوبه بد نیس ولی کلا خیلی غذا نمیخورم  منم رو ۳۹/۴۰ثابت بود الان شده ۳۶خیلی عجیبه برا ...

من برعکس شما خیلی اشتهایی ندارم،کلا غذا کم میخورم 

اشتها آور هم تاثیری نداره،فقط مدتی مولتی ویتامین و آجیل خوردم بهترشد و امیدوارم وزنم بره بالا..من خودم از اون دسته آدمهام ک تا استرس میگیرن آب هم نمیتونن بخورن

ولی ب نظرم آب خوردن وزن کم‌نمیکنه ها.. 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگل ...

خیلی ممنون❤️❤️ اسکرین شات گرفتم داشته باشم چیزایی ک گفتین 

😅مشکل اینجاس ک هیچ تمایلی ب طعم های شیرین ندارم احتمالا یکی از دلایل لاغریمم اینه ک خیلی کم اینجور چیزارو میخورم 

اره عزيزم ٥ كيلو و نيم كاهش وزن داري تمام سعي خودت و كن حداقلللل ٤٢ بشي ولي ٤٧ كيلو بشي خيلييي خوشگل ...

یکم اشتهام کمه یکمم تو خوردن تنبل..

ممنون از راهنماییتون.. امیدوارم بتونم خداقل ب ۵۷ کیلو برسم 😍😢

من برعکس شما خیلی اشتهایی ندارم،کلا غذا کم میخورم  اشتها آور هم تاثیری نداره،فقط مدتی مولتی وی ...

عجب ، نمیدونم والا ی نفر تو ی تاپیکی گفته بود برا لاغری اب زیاد خوردم 

بنظرم ی دکتر تغذیه خوب بتونه کمک کنه ، یا گین آپ شنیدم خیلی تاثیر داره ولی خیلی موافق قرصو اینجور چیزا نیستم 

عجب ، نمیدونم والا ی نفر تو ی تاپیکی گفته بود برا لاغری اب زیاد خوردم  بنظرم ی دکتر تغذیه خوب ...

راستش من خیلی رفتم کلی هزینه دادم،برای متخصص و... ک فقط برنامه غذایی دادن و ... اما من اشتهای اون حجم از برنامه رو نداشتم 😁🤭یکم اجرا کردم اما خب چون کامل اجرا نمیکردم خسته میشدم.. اما خب اگه کامل اجرامیشد تو سه ماه ده کیلو اضافه میکردم ب گفته اونا