2777
2789

ی زندایی دارم حرومزاده سیستم طایفه و خانوادمونو بهم زده کلا از بس عقده ای و بی شخصیته 

زنیکه ی گاو چندروز پیش به مامانبزرگم حمله کرده کتکش بزنه به مامانبزرگم میگه ۸۰ سالته چرا نمیمیری بمیر ما راحت بشیم از دستش 

مامانبزرگم خودش سرپاس میگه مگه چه آزاری به تو رسوندم غذا بهم دادی سرویس بردی منو چیکار کردی برام که آرزوی مرگمو می‌کنی !!

داییم و پر کرده بود داییم اومد با لگد مامانبزرگمو میزد😐😐

الان عروسی یک اشنایی دعوت بودن مجبوری اینو با خودشون بردن مامانم نمیدونست مامانش عروسیه فکرمیکزد سر قضیه ی کتک دیگه باهاشون نرع عروسی 

زنگ زده حال مادرشو بپرسه زنداییم گوشی و برداشته به مامانم فحش میده😳دخترداییم میگه چیه به مادرت زنگ میزنی😳😐

وااااااا 

وای خدا چقدر دارم حرص میخورم تقصیر مامانم و خاله هامه فقط یکبار باید بگیرن چنان کتکتش بزنن حرومزاده و 

یکی از داییام مجرد بود و مریض یروز زنداییم با یخ تو پارچ کتکتش زده بود داییمو😐

وای وای چقدر حرصم میگیره بگیرم لهش کنم زیرپام 

جالب اینجاست مامانبزرگم حق پدری مامانم اینارو پایمال کرد زد به اسم این پسرش این گاوا نشستن رو هرچی مال و اموالع آخرش اینطوری میکنن

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر مادر بزرگه و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

@niniyar

زنداییشی؟😐

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خیلی بی شخصیت هستی

درست حرف بزن جای من بودی بدتر میکردی 

یکی به مادرت توهین کنه وایمیستی نگاه میکنی؟😏

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

زنداییشی؟😐

ی سلیطه لنگه ی خودشه

نسل این عفریطه های بی خانواده ها منقرض شه ایشالا