2777
2789

دو ماهه و دو روزه دستشویی نکرده

هر دو سه ساعت ۹۰میل شیر میخوره ادرارشم‌ خوبه‌

باد معده میده

اما مدفوع نمیکنه 

توی تایپیک ها خوندم‌ که خیلی از مادرها با گوش پاکن‌ آغشته به روغن زیتون و فرو کردن سرش توی سوراخ نوزاد، روده رو تحریک میکنن برای عمل دفع

اما نمیدونم که چند بار و چند دقیقه باید این کار رو انجام بدیم؟

میشه راهنمایی کنین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنجیبین هم خوبه،هیچی به گوش پاک کن روغن بزن یذره که وارد مقعد شد چندثانیه بعدبیاربیرون بعدش دستشویی میکنه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
همسن دختر منه .دختر من هر سه چهار ساعت سی تا بیشتر نمیخوره گاهیم بیست تا.چکارش کنم

هر دو ساعت بیدارش کن و به زور هم که شده توی فاصله های زمانی چند قلوپ بده بخوره بعد بزن پشت کمرش آروق‌ بزنه‌ و دوباره این پروسه رو تکرار کن

سخته اما چند روز سختی بکش و انجام بده تا معده‌ش جا باز کنه

دکتر بمن گفت گوش پاک کن خیلی خطریه ممکنه پنبه داخل گیر کنه 

گفت دستکش بپوش انگشت کوچکه خودت چرب کن البته روغن زیتون نه چون خودش باعث خشکی میشه و ممکنه زخم بشه 

من خیلی اینکار کردم تا مشکلش رد شد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
 هر دو ساعت بیدارش کن و به زور هم که شده توی فاصله های زمانی چند قلوپ بده بخوره بعد بزن پشت کمر ...

نمیخوره سرشو تکون میده تند تند.راستی تو هربار اروغ میگیری؟من گاهی مثلا روزی یکی دوبار که خوابه نمیگیرم

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤
نمیخوره سرشو تکون میده تند تند.راستی تو هربار اروغ میگیری؟من گاهی مثلا روزی یکی دوبار که خوابه نمیگی ...

توی خواب نده

بیدارش کن و حتما آروم بگیر من همیشه میگیرم اونقد آروم میزنم پشتش یا دستم رو نوازش گونه توی کمرش بالا پایین میکنم تا اروق بزنه