2777
2789

سه چهار ساله درد دنبالچه دارم

هرچی هم دکتر میرم بی فایده

الان برام ۱۰ جلسه لیزر پرتوان نوشته 

خدا کنه خوب باشه

من یبار ضربه خورده بود طوری که نمیتونستم بشینم

یه پماد گرفتم پیروکسیکام ، چند نمونه هست مال من یه تیوپ سفید و زرد داشت ، خیلی خوب بود

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ادامه دار بود حتما برو فیزیوتراپی خیلی موثر

اگرهم تهرانی پیشنهاد میکنم برید کلینیک سینوهه روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

بایدببری درستش کنن بعد۲سال تقریباروزمین اصلانشینی روتیوپ بشینی حتی ماشین مهمونی یاهرجابرمادرمنم اینجوری بودازدردمیمردهردکتری میرفت میگفتن سرجاشه ولی یه دکترگفت ترک برداشته هرچی زمین بشینی بدترمیشه ۲ سال روتیوپ میشست الانم ۳ساله روزمین میشینه خوب شده دردم نداره

غبارغم برود،حال خوش شود..

من یبار ضربه دید وای نگم شاید تا یسال دوسال درد داشتم... بعد کم کم خوب شد

یجوری مینشستم اصلا اون ناحیه مستقیم به زمین برخورد نکنه یا مثلا دو طرفم بالشت میزاشتم

یادمه خیلی طولانی بود ولی خوب خوب شد

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

ممنونم از همگی 

از کم شروع شد و هی روز به روز زیاد شد تا الان که دیگه اصلا نمیتونم بشینم

ضربه هم ندیده

کسی از لیزر پرتوان اطلاعی داره 

آیا اثر داره یا نه

ام آر ای و عکس و سونو همگی خوب بودن 

دکتر طب فیزیکی و ارتوپد و جراح عمومی هم رفتم

وای این استخوان من تازگیا مینینم بیرون زده انگار

احساس میکنم بلندتر شده 😅