2777
2789

سه چهار ساله درد دنبالچه دارم

هرچی هم دکتر میرم بی فایده

الان برام ۱۰ جلسه لیزر پرتوان نوشته 

خدا کنه خوب باشه

من یبار ضربه خورده بود طوری که نمیتونستم بشینم بعد هی دردم ادامه دار شد رفتم پیش یه دکتری بهم گفت تنها راه درمانش کایروپراکتیک خودشون هم یه متخصص بهم معرفی کردن چند جلسه رفتم خداروشکر خوب خوب شدم

من پیش دکتر مهدی براتی مهوار رفتم متخصص کایروپرکتیک هستن و عضو انجمن‌های علمی کایروپراکتیک ایران، کانادا و آمریکا. در حال حاضر ایشون به عنوان یکی از متخصصین برجسته در حوزه کایروپراکتیک شناخته می‌شن
سعادت آباد ، بالاتر از میدان کاج ، کوچه 12 (علی اکبر) ، پلاک 41 ، طبقه همکف
02122147002 _ 09914585153
اینم پیج اینستاشون

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز به روز دردش زیادتر میشه

واسه چی اینطوری شدی ؟

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

اگر ادامه دار بود حتما برو فیزیوتراپی خیلی موثر

اگرهم تهرانی پیشنهاد میکنم برید کلینیک سینوهه روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

بایدببری درستش کنن بعد۲سال تقریباروزمین اصلانشینی روتیوپ بشینی حتی ماشین مهمونی یاهرجابرمادرمنم اینجوری بودازدردمیمردهردکتری میرفت میگفتن سرجاشه ولی یه دکترگفت ترک برداشته هرچی زمین بشینی بدترمیشه ۲ سال روتیوپ میشست الانم ۳ساله روزمین میشینه خوب شده دردم نداره

غبارغم برود،حال خوش شود..

من یبار ضربه دید وای نگم شاید تا یسال دوسال درد داشتم... بعد کم کم خوب شد

یجوری مینشستم اصلا اون ناحیه مستقیم به زمین برخورد نکنه یا مثلا دو طرفم بالشت میزاشتم

یادمه خیلی طولانی بود ولی خوب خوب شد

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

ممنونم از همگی 

از کم شروع شد و هی روز به روز زیاد شد تا الان که دیگه اصلا نمیتونم بشینم

ضربه هم ندیده

کسی از لیزر پرتوان اطلاعی داره 

آیا اثر داره یا نه

ام آر ای و عکس و سونو همگی خوب بودن 

دکتر طب فیزیکی و ارتوپد و جراح عمومی هم رفتم

وای این استخوان من تازگیا مینینم بیرون زده انگار

احساس میکنم بلندتر شده 😅