خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سفره مسلمیه بازکن هرچی دوست داری توی سفره بزاراش پلو یاهرچی که خودت میدونی دعوتی هاروبگوسفره مسلم بن عقیل انداختم بعدازسفره یه روضه حضرت علی اصغربخونیدبعدش هم به ده نفرازسادات باشن یه پاکت بده (اینجاشوبایدبپرسم که توش چی بایدباشه)
یا نذرفدیه کن یه گوسفندبگیر پنجاه وهفت قسمتش کن که باکله پاچه ودل وجگر وپوستش همه رو پخش کن یه دعایی هم داره که زیادمهم نیست هم نخونیش اگه خاستی برات میپرسم خیییلی مجربه
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
دعای نادعلی و دعای معراج .دعایه خیلی خوبیه همچنین دعای سمات .کلا دعایی ک بهش اعتقاد داشت ...
چله دعای معراج برداشتم نتیجه نگرفتم🥺