2777
2789

سلام

من از ۳۳ سالگی تا الان که ۳۸ سالمه

خیلی بد آوردم

همش مریض شدم

اولش با افسردگی شروع شد

بعدش زخم روده

یکبار هم سنکوپ کردم تو سرویس بهداشتی

تیرماه هم جنین ۱۲ هفته م سقط شد

الانم افسردگیم بدتر شده و حالت های روانتنی دارم

زده به بدنم

دارو هم میخورم

تحت نظر روانپزشک هستم

ولی خسته شدم

پنج سال از زندگیم لذت نبردم

بگید چه دعایی کنم

چه چله ای بگیرم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

حق شناس

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای نادعلی  و دعای معراج  .دعایه خیلی خوبیه همچنین دعای سمات .کلا دعایی ک بهش اعتقاد داشته باشی

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
حق شناس

منظورتون چله عاشورا یا یس حق شناس عزیزم ؟

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

اول برای بیماریات برودکترطب سنتی

سفره مسلمیه بازکن هرچی دوست داری توی سفره بزاراش پلو یاهرچی که خودت میدونی دعوتی هاروبگوسفره مسلم بن عقیل انداختم بعدازسفره یه روضه حضرت علی اصغربخونیدبعدش هم به ده نفرازسادات باشن یه پاکت بده (اینجاشوبایدبپرسم که توش چی بایدباشه)

یا نذرفدیه کن یه گوسفندبگیر پنجاه وهفت قسمتش کن که باکله پاچه ودل وجگر وپوستش همه رو پخش کن یه دعایی هم داره که زیادمهم نیست هم نخونیش اگه خاستی برات میپرسم خیییلی مجربه

اول برای بیماریات برودکترطب سنتی سفره مسلمیه بازکن هرچی دوست داری توی سفره بزاراش پلو یاهرچی که خود ...

ممنونم عزیزم 

منظورتون چله عاشورا یا یس حق شناس عزیزم ؟

عاشورا

خودت نمیتونی نایب مطمئن بگیر

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
دعای نادعلی  و دعای معراج  .دعایه خیلی خوبیه همچنین دعای سمات .کلا دعایی ک بهش اعتقاد داشت ...

چله دعای معراج برداشتم نتیجه نگرفتم🥺

دیگه برات بگم 

استغفارکن توبه واقعی ازهمه گناهاتصمیم بگیردیگه گناه نکنی

پدرومادرتو راضی کن اینقدخوبی کن بهشون که اگه کدورتی بود ازته دلشون پاک بشه

توخونه وسایل امانت ازهرکی داری پسش بده

نمازاول وقت بخون 

ازاطرافیان هم حلالیت بخاه اگه به کسی ظلم کردی معذرت بخاه 

توخونه قران واذان پخش کن

منم تقریبا اوضاعم مثل توعه

۲ سالی میشه دیگه اون ادم سالم و سابق نیستم.دائم مریض میشم

۱۰۰ بار دکتر رفتم از قلب بگیر تا مغزو اعصاب 

الانم این استرسا باعث شده معدم خیلی ضعیف بشه

وسواس فکری بیماری گرفتم.الانم درحال گریه کردنم

منم تقریبا اوضاعم مثل توعه ۲ سالی میشه دیگه اون ادم سالم و سابق نیستم.دائم مریض میشم ۱۰۰ بار دکتر ...

عزیزم انشالله به زودی خوب بشی و روزهای شاد و سلامتیت برگرده آمین