2777
2789

سلام

خواهشا موعظه نکنید خودم پشیمونم 

دخترم 5سالشه و امسال میره پیش دبستانی خودمم باردارم ..... دخترم خیلی به شدت سر به هوا بی تمرکزه هر حرفی رو هزار بار بایدبهش بگی بازم فایده نداره مثلا غذا خوردنش به خودش باشه که انقدر ور میره اخرم نمیخوره من باید هزار بگم بخ‌ور آخرشم خودم بدم غذاشو برا هرکاری باید صددفعه بگم بازم آخرش خودم انجام بدم ... هر سری باهاش حرف میزنم میگه قول میدم ولی بازم همون آش و همون کاسه .... امروزم دوباره همین کارش بود آخر خسته شدم چندتا زدمش ولی پشیمون شدم به شدتم کثیف کاری داره یه لباس میپوشه به یه ساعت نرسیده کثیفه انقدر لفت میده با اینکه من زود آماده میکنم غذا و لباسشو بازم دیر میرسیم پیش دبستانی .... اصلا پشیمونم که نوشتمش پیش دبستانی میترسم نتونه از پسش بربیاد بسکه سربه هواس ...‌ حالا چی کار کنم خستم کرده راحل بدید ...‌ ببخشید زیاد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت مبکنم به شددددت 😤

بچها خیلی کلافه میکنن ادمو 

دخترم  منم یه مدل دیگه اذیت میکنه

اما خب بچن دیگه چه میشه کرد میگذره این روزام

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

دقیقا من هم تو این شرایطم😩؛ امروز همش گریه میکرد (از پیش دبستانی تا خونه چهار کوچه س )بغلم کن خسته شدم . دیونه شدم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

همین که نوشتی پیش دبستانی خیلی کمک بزرگی بهت میکنه چون اونجا با بچه ها تمرین میکنن بازی میکنن قصه میگن و امادشون میکنن برای مدرسه تا حدودی 

دوم اینکه از تلویزیون دوره خودش خیلی خوبه برا تمرکزش(البته شنیدم)

اخرم اینکه دوستاشو میبینه شاید تشویق شه که اونم کارای خوبشونو تکرار کنه ان شاءالله

متاسفانه دختر من همین جور بود الانم 9سالش شده و همین جور مونده نمیدونم چیکار کنم 

بخور 

بپوش

بنویس

🤕زبونم مو دراورد 

هیچ علاقه ای به هیچ کاری نداره 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
اتفاقا خوبه پیش براش کلی فهمیده تر میشن‌میتونی بامربی پیش صحبت کنی و بهش بگی اونا بلدن چجوری آموزش ب ...

اونجام احساس میکنم اصلا حواسش به کلاس نیست موقع برگشتن ازش میپرسم امروز چی کار کردین چی یاد گرفتی همش میگه نمیدونم 

همین که نوشتی پیش دبستانی خیلی کمک بزرگی بهت میکنه چون اونجا با بچه ها تمرین میکنن بازی میکنن قصه می ...

هیچ اشتیاقی نداره بره .... بعدش بچه ای مه همش دنبال مسخره بازی و بازی کردن ...‌