2777
2789
عنوان

مامانبزرگ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 18 پست
خوب منم میخوام دعوت کنم ولی از عوارص بعدش میترسم .وگرنه خود پدرمادرشوهرم هستن و پدرمادر عروس دامادم ...

اگر با مادرشوهرت راحتی . به همسرت بگو که به مادرش بگه مادربزرگ رو دعوت کنه . تا غیر مستقیم باشه . اگر میدونی باید خودت دعوتش کنی به همسرت بگو در قالب مشورت با مادرت و از طرف خودش این موضوع رو مطرح کنه شاید مادر شوهر باهاتون همراه بشه بتونید این بار موفق بشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه دیگه محبور شدیم زنگ بزنیم دعوت کنیم .نگیمشون ک نازه ناراحت هم میشن.میگه دارن میان پیشم یعنی مهمون ...

خیلی بی فرهنگن

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این امکان وجود نداره ک روز دعوت مونده ب شام شوهرت بره خونه مادر بزرگش ببینه کسی هست و یا قراره ک بیاد یانه .تهش رو دربیاره..بعد اگه کسی نبود ب مادربزرگه بگه امشب فلانی دعوته یادمون رفت بهت بگیم اومدم خودم ببرمت

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
این امکان وجود نداره ک روز دعوت مونده ب شام شوهرت بره خونه مادر بزرگش ببینه کسی هست و یا قراره ک بیا ...

اینم امکان داره ولی مشکل اینه روم نیس همچین مسیله ای رو به شوهرم بگم .بگم ناراحت میشه

ولی خودم از این مسیله ناراحتم 

و اینکه شهر نزدیکین ممکنه همون روز بیان .مگر دیگه اگر رفت جلوشون دید مهمون هست حرفی نزنه