2777
2789
عنوان

شوهرم جواب تلفنمو نمیده پیام داده که ازت بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 35 پست
امتحان کردم همه جوره امتحان کردم با ملایمتم حرف میزنم اصلا انگار نه انگار منو نمیبینه حرفامو نمیشنوه ...

درسته ولی دعوا هم چاره ی کارنیست سکوت کن والا تاثیری که سکوت میزاره دعوا نمیزاره

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
درسته ولی دعوا هم چاره ی کارنیست سکوت کن والا تاثیری که سکوت میزاره دعوا نمیزاره

الان تو بگو 

رفته وام گرفته من بی اطلاع، رفته با پولش ماشین نوشته باز من بی اطلاع

من حق ندارم تو این زندگی چرا نباید من این موضوعا رو بدونم؟الان مقصر منم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مغرور و لجبازه از اون شخصیتایی خودشیفته اس که فکر میکنه خیلی عاقله فقط خودش میفهمه خسته شدم از ...

اگ دوسش داری کاری کن ب زندگی دلبسته بشه ن اینکه ازت سرد بشه

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
الان تو بگو  رفته وام گرفته من بی اطلاع، رفته با پولش ماشین نوشته باز من بی اطلاع من حق ندارم ...

شوهر منم همینه اول میره انجام میده بعد میگه منم اصلا انگار نه انگار هیچ تحویل نمیگیرم واسم مهم نیست چون اگه نظر من میخاست باید قبلش میگفت نه دعوا میکنم  نه چیزی همینکه خاسته هامو بده بسمه  چرا باید الکی عصابمو بخاطرش خورد کنم اگه میتونی مثل من باش اینجوری راحت تری

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
شوهر منم همینه اول میره انجام میده بعد میگه منم اصلا انگار نه انگار هیچ تحویل نمیگیرم واسم مهم نیست ...

فک کنم حالا حالا مونده که بی تفاوت بشم🤦‍♀️آخه پس این چه زندگی مشترکیه؟!!!

چند وقته ازدواج کردین؟

[QUOTE=253598117]فک کنم حالا حالا مونده که بی تفاوت بشم🤦‍♀️آخه پس این چه زندگی مشترکیه؟!!! چند وقته ازدواج کردین؟[/QUOTEدیگه همینه عزیزم من اوایل خیلی عذاب دادم خودمو همش می‌گشتم دنبال عیب از خودم میگفتم حتما بلد نیست زن بودنو که آدم حسابم نمیکنه بعدش به این نتیجه رسیدم ارزش نداره که بخاطره خود بزرگ بینی کسی خودمو سرزنش کنم الان بی حسم راحت آروم بخدا خیلی حسه خوبی دارم زندگیم راحت شده هردم خودش میگه مثلا چرا اینجوری هستی انگار نه انگار ازت حرف میپرسم منم میگم والا سرم نمیشه این چیزا خودت بهتر میدونی ۱۰ساله