2777
2789
عنوان

دیروز طلاق گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16568 بازدید | 209 پست

اگه تحمل شوهرت سخت بود چرا بعد طلاق بازم موندی تواون خونه یا اگه قرار بود بخاطر بچه ها بمونی چرا طلاق گرفتی؟خودتم اصلا باخودت نمیدونی چند چندی،ولیبنظرم از بس بیکاریدمیرید دنبال چیزای بیخود مثلا میخواستی چی رو ثابت کنید به هم طلاق گرفتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا مدت زمان عده شوهرش بهش محرمه

حالا عده هم فوقش سه ماهه بعدشو ما میگیم

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

منم خواهرم شرایط شما را داره و تو ی خونه زندگی میکنن ولی خب الان خونه را فروختن ی ۲طبقه گرفتن خواهرم طبقه بالا شوهرش پایین خواهرمم لباس بلند و دستمال سر سرش میکنه

عزیزان چند نوع طلاق داریم همشون عده ندارن اسی باید از محضر بپرسی طلاقت کدوم دسته هست خلع یا باین عده ...

طلاق به دو نوع بائن و رجعی و در نتیجه، عده طلاق نیز به دو نوع عده طلاق رجعی و عده طلاق بائن، تقسیم می شود. 

عده طلاق بائن، دارای احکام و شرایط خاص خود می باشد. به عنوان مثال، در عده طلاق بائن، بر خلاف طلاق رجعی، علاوه بر عدم امکان ازدواج زوجه، زوج، حق رجوع به زوجه را ندارد. همچنین، در این نوع از عده، اگرچه، شوهر، در مدت عده، امکان رجوع به زن را ندارد، اما ازدواج زن، در مدت عده، با دیگری، با علم به این موضوع، نه تنها موجب بطلان عقد می باشد، بلکه میان طرفین، حرمت ابدی نیز ایجاد می کند. 

توی یک خونه موندن یعنی رجوع کردن 

و عقدتون خود به خود باطل می شه 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

دیگه چرا طلاق گرفتی وقتی به خاطر بچهات موندی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یا برگرد یاخونه رو جدا کن چون الان میتونه بره یه زن دیگه بگیره اگه چندوقت بعد یه زن دیگه گرفت میتونی تحمل کنی؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.