2777
2789
عنوان

دیروز طلاق گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16567 بازدید | 209 پست
منم خواهرم شرایط شما را داره و تو ی خونه زندگی میکنن ولی خب الان خونه را فروختن ی ۲طبقه گرفتن خواهرم ...

چطور میشه؟ 

باید متنفر باشی طلاق بگیری

بعد اینا چطور میتونم همدیگرو ببینن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یعنی تو و شوهرت الان به هم نامحرمین اینجوری لباس میپوشی؟؟؟

میدونی کاشکی ادما از اینده خبر داشتن مثلا تو اگه خبر داشتی

قراره طلاق بگیری هیچوقت بچه دار نمیشدی که همین بچه ها اسیب ببینن یا ازدواج نمیکردی که الان اینجوری بشه منظوری ندارم فقط نظرمو گفتم

خیانت رو نه میشه بخشید نه میشه فراموش کرد فقط مثله خوره مغز و روح آدمو میخوره شاید باورت نشه طلاق گر ...

اها پس بخاطر خیانت 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

اسی چقد زندگیت شبیه دوستمه 

اونم بعد از جدا شدن  دوباره رفت با شوهرش زندگی کرد چون جایی رونداشت یکسال تو یه خونه بودن 

اونموقع پسرش ۹ سالش بود 

بعدم خودش خونه گرفت و کلا جدا شد 

شوهرشم هر چقد التماسش کرد و واسطه فرستاد دیگه برنگشت 

شوهرش الان زن گرفته پسرشم ۱۸ سالشه

خدایا شکرتتتتتتت 
سلام اسی جون چطور شد وضع زندگیت ؟شوهرت بهت رجوع نکرد

آره ولی هنوز نرفتیم محضر یه صیغه یک ماهه خوندیم ولی فکرشو که میکنم میبینم این آدم نیست میره واسه زنهای خرابمیلیونی خرج میکنی در حالی که من و بچه هاش پالتو درست و حسابی نداریم بپوشیم

بچه هام که کهنه اینو اونو میپوشن منم پالتوهای قدیمیم که تنگ شدن

اسی چقد زندگیت شبیه دوستمه  اونم بعد از جدا شدن  دوباره رفت با شوهرش زندگی کرد چون جایی ر ...

آدم زده میشه تازه این خونه ایی که اجاره کردیم 50 میلیونپول پیشش رو من دادم دیشب بهش گفتم پولمو میخوام میگه نقشت توی این خونه چیه بخوری بخوابی گفتم نه پرستار بچه هاتم وظیفه ندارم پول پیش خونه بهت بدم خیییییییلی پرو و وقیح هستش

هیچی توی یه خونه زندگی میکنیم

سآناز الان حال واوضاع چطوره؟

برگشتین؟

من مطمئنم با یک سیاست حساب شده و حرکت خزنده و با کمی دقت و مطالعه و مشاوره میتونی تک تک مشکلاتت رو حل کنی

ما رواز احوال خودت بی خبر نذار

سآناز الان حال واوضاع چطوره؟ برگشتین؟ من مطمئنم با یک سیاست حساب شده و حرکت خزنده و با کمی دقت و م ...

سلام عزیزم نه بابا چه برگشتنی روز به روز پروتر و وقیح تر میشه عمرا نمیخوام دیگه باهاش عقد کنم

سلام عزیزم نه بابا چه برگشتنی روز به روز پروتر و وقیح تر میشه عمرا نمیخوام دیگه باهاش عقد کنم

اآن کجا زندگی می کنی عزیزم

خرج و مخارج رو چیکار میکنی؟

برای آینده چه نقشه ای داری‌؟

از من میشنوی برو براش دعا بگیر بیار حتماً جواب میده

اگر دوست داری درخواست دوستیمو قبول کن

اآن کجا زندگی می کنی عزیزم خرج و مخارج رو چیکار میکنی؟ برای آینده چه نقشه ای داری‌؟ از من میشنوی ...

با شوهر و بچه هام ماهی یک و نیم شوهرم بهم پول میده اسمشم گذاشته حقوق پرستاری

باشه گلم

سلام گلم نه همچنان زیر یه سقفیم آقا یه روز با لب رژی میاد یه روزی با گردن کبود که معلومه خوردنش کبود ...

خوب ه بچه هاتو میده بزار برو چرا تحملش میکنی منم تو شرایط بدی هستم خونه مادرم ۲ ماهه دخترمو هم برده و نمیزاره ببینم فقط زنگ میزنم گوشی میده بهش