2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی مهم اینه تو فقط یه روز طول کشید ولی من وعده آینده نامعلوم که نمیدونم واقعاااا وجود داره ...

منم‌خیلی برای‌من‌طول کشید دیگه خسته‌شده بودم فکر کردم‌دیگه بدبختم‌دیگه‌نمیشه باید دور همه‌چیرو خط بکشم  ولی یه قدم‌امروز رفت جلو کارم 

ایشالله واسه توهم‌قدم به قدم‌بره جلو

میدونم ولی مهم اینه تو فقط یه روز طول کشید ولی من وعده آینده نامعلوم که نمیدونم واقعاااا وجود داره ...

اتفاقا آخر همین آیه می گه که خدا کار خودشو به انجام میرسونه و برای هر چیزی اندازه ای قرار داده   یعنی هنوز وقتش نرسیده امیدتون رو از دست ندین و مطمئن باشین خدا کمکتون می کنه اگه تقوا داشته باشین

منم‌خیلی برای‌من‌طول کشید دیگه خسته‌شده بودم فکر کردم‌دیگه بدبختم‌دیگه‌نمیشه باید دور همه‌چیرو خط بک ...

من اینقد طول کشید که دیگه بیخیال شدم 

دیگه حواسمو پرت میکنم که حتی به خواستم 

فکرم نکنم اینجوری بهتره

انتظار مث سم میمونه

آروم وخاموش ولی کشنده....... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
اتفاقا آخر همین آیه می گه که خدا کار خودشو به انجام میرسونه و برای هر چیزی اندازه ای قرار داده  ...

میدونم وعده خدا حقه

ولی من نمیتونم بیشترازاین انتظار

بکشم گذاشتم کنار دوس داره بهم میده

دوس نداره نمیده........ 

بچه که بودم مامانم می گفت غصه ای ندارم خدا بزرگه و من بزرگ شدم تا معنی حرفشو فهمیدم خیلی خوبه که آدم ...

😍چه زیبا‌ میتونم درخواست دوستی بدم وقتایی که نا‌امیدم حرف بزنم باهاتون؟😔

زندگی که باب میلمون باشه خدا قشنگترین و بهترینه

یه کم که سختی میاد سراغمون با خدا قهریم و خدایی وجود نداره😐😑😑😑

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
میدونم وعده خدا حقه ولی من نمیتونم بیشترازاین انتظار بکشم گذاشتم کنار دوس داره بهم میده دوس نداره ...

بعضی وقتا هم به صلاحمون نیست همیشه باید اینو به دعامون اضافه کنیم که اگه صلاحمونه بهمون بده اونا از پشت پرده خبر دارن

زندگی که باب میلمون باشه خدا قشنگترین و بهترینه یه کم که سختی میاد سراغمون با خدا قهریم و خدایی وجو ...

واس من مسئله خیلی مهمی بود که کلا جور نمیشد‌😞پای آینده و فرداهای من بود 😔 یعنی‌جور نمیشد یه جورای میتونم بگم‌تا اخرش بدبخت بودم

زندگی که باب میلمون باشه خدا قشنگترین و بهترینه یه کم که سختی میاد سراغمون با خدا قهریم و خدایی وجو ...

من همیشه باخدا حرف میزنم

درسته خواهشم رو اجابت نکرد

ولی همیشه میگم خدایا

گر تو برانی به که روی آوریم......