2777
2789
عنوان

انتظار مالی خواهرشوهرم از ما

360 بازدید | 12 پست

یکی یدونه دختره و چندتا برادر داره .پدرشوهرم داره واسش جهیزیه میخره و پدرشوهر خودش خونه داره میخره 

یکم تو خونه خریدن مشکل پیدا کردن هردفعه پدرشوهرش میگه" چندتا برادر داره (شوهرم و برادراش)همت کنیم باهم میتونیم خونه مورد نظرو بخریم 

جطور به مردک بفهمونم نه جانم ماقصد کمک نداریم .از خودت مایه بزار. 

چقدر پر رو شدن مردم از برادر عروس انتظار دارن براهاشون خونه بخره 

ضمنا برا خواهرشوهری ک باباش هیچ کمکی به ما نکرد برا عروسیمون 

نمیدونم این حرفا رو پدرشوهر خواهرشوهرم جلو خواهرشوهرم و خانوادش میزنه کم کم توقع ایجاد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندید خب نکنید بگید نمی‌تونیم تامام

ماهم قصد کمک نداذیم ولی وسط مهمونی این حرفم میزنه بگیم نمیدیم زشته به مرد گنده .قصد دادنم نداریم 

ولی هی بگه خواهرشوهرم مطمنن تو دلش میگه چرا برادرام کمک نکردن

مفت خورن دیگه تهیه خونه بر عهده پدر داماد و داماده اونایی ام که عرضه ندارن مشکل خودشونه ربطی به براد ...

والا 

حالا خوبه خودمون هنوز 10ساله جون میکنیم خونه نداریم .بعد توقع دارن عروس داماد زود خونه بخرن .خوب براشون بخره نوش جونشون اما نه با کمک کسی ک خودش خونه نداره .اونیکی برادرشوهرمم مثل ما همچین وضع توپی نداره .اخری هم ک مجرده 

بگید این دوره زمونه همه درگیر مشکل مالی خودشون هستند نمیشه از کسی توقع داشت و ماهم رو مای خودمونیم ت ...

الانم  همینه اما انقدر دختره خودشو شیرین میکنه واسشون فکر میکنن برا ما هم اینطور شیرینه و باید واسش جون بدیم ....نمیدونن مقامش اینجا خواهر شوهر بدجنسه😂

شما هیچی نگو.

اگه همسرت قصد کمک نداره که حله. اگه قصد کمک داره منصرفش کن، البته با آرامش و زبون نرم.

بگو ما خودمون هنوز خونه نداریم دلیل نمیشه کمک کنیم. یه خونه کوچک تر بخرن.