2777
2789
عنوان

انتقال فایل به فلش

114 بازدید | 12 پست

بچه ها یه فایل پایان نامه ارشد دارم توی جیمیلمه برای چاپ و صحافی باید بریزم رو فلش ولی اصلا برنامه جیمیل باز نمیشه.چه غلطی کنم راه دیگه ای نداره؟

دنیام دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حال شما بپرسید عزیزم

در رابطه با ماورا طبیعه

خواهرم یه خواستگار داره که گویا میگع چند سالی بخاطر یه احضار روحی که انجام داده تابه الان دچار مشکل شده. و مورد اذیت و آزار هست. و میگه با چشم دیده. و میگه توهم نیست. خواهرم میگه چطوری بفهمم توهم یا نمیدونم اسکیزوفرنی نداشته باشه یوقت....

این اقا بششششدت علاقه به فیلمهای وحشتناک داره و جز علایقش هست...منزلشون هم  قدمت صدساله داره. و تقریبا خرابه هست بخصوص طبقه بالاشون. میگه گاهی همینطور که نشستیم از بالا، با اینکه خالیه صدای تاپ توپ میاد. 

خیلی تلاش کرده اما مشکلش رفع نشده. و میگه خودشون باید بخوان و هیچکس جز خودشون نمیتونه کمک کنه. الان البته نسبت به قبل کمتر شده ولی هست...

الان میخوان خونشون رو خراب کنن و تخریب کنن . ببینن ایا با گود برداری و دور ریختن خاک خونه  مشکلش حل میشه؟ یا نه

خواهرم خییییلی دوسش داره . اصلا تو این چند سال هیییچکس بدلش نمینشست...حالا این...

اما میترسه و دودله...خیلی ترسوعه خواهرم. 

نظرتون چیه ؟

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
در رابطه با ماورا طبیعه  خواهرم یه خواستگار داره که گویا میگع چند سالی بخاطر یه احضار روحی که ...

توی علم روانشناسی کلا جن وروح و...رد میشه و همه اینا اسکیزوفرنی تلقی میشه اگه بره دکتر مشکلشون با دارو حل میشه چون فیلم وحشتناک میبینه.اگه حس میکنه توهم نیست پس باید آثار واقعیش هم مشخص باشه ولی فک کنم برا ایشون توهمه بیشتر 

دنیام دخترم

آثار واقعی مثل چی دقیقا؟ میشه مثال بزنید چند مورد؟؟

و اینکه ایشون میگن اغلب توی تاریکی میان سراغشون. تعریف میکرد یبار که داشت فیلم میدید یدفعه برقا میره. شبم بوده.بعد این از ترسش پتو رو کشیده سرش که اینارا نبینه.  گوشاشم میگیره. اما میگفت فایده نداست با اینکه گوشامو کامل گرفته بورم صداشونو از طریق مغزم میشنیدم.  

آثار واقعی مثل چی دقیقا؟ میشه مثال بزنید چند مورد؟؟ و اینکه ایشون میگن اغلب توی تاریکی میان سراغ ...

ببخشید😂توهم میزنه از فیلم ترسناکا.اثار واقعی مثلا ضرب و شتم یا جا به جایی وسایل خونه و....

دنیام دخترم
ببخشید😂توهم میزنه از فیلم ترسناکا.اثار واقعی مثلا ضرب و شتم یا جا به جایی وسایل خونه و....

حالا ایشون  یه ورزشکار حرفه ای تو تهرانم  یعنی هست....  سنشم بالاست تقریبا.بچه نیست که بگیم بچگی میکنه.

یبار گفته داشتم میخوابیدم اومدن رکابیم رو کشیدن رو سرم . مامانمو داداشم بصورت دود دیدنش. 

بیشتر میگه باهام شوخی میکنن...

والا نمیدونم خودمونم میگیم توهمه. حالا اگر واقعی بود باز بهتر بود   توهم بدتره. 

خواهرم میخواد ردش کنه بره پی کارش.

ممنون که نظرت رو گفتی.  

حالا ایشون  یه ورزشکار حرفه ای تو تهرانم  یعنی هست....   سنشم بالاست تقریبا.بچه نیست ...

سن ربطی به توهم نداره عزیزم این اسکیزوفرنیه به نظرم و فیلما رو ضمیر ناخودآگاهش موثرن.پیش پزشک برن درست میشه

دنیام دخترم
سن ربطی به توهم نداره عزیزم این اسکیزوفرنیه به نظرم و فیلما رو ضمیر ناخودآگاهش موثرن.پیش پزشک برن در ...

انقدرم فن بیان قوی داره آدم میمونه اینهمه تمرکز از کجا میاد.

به دردسرش نمیرزه .‌..خواهرم جواب رد بهش داد. بهشم گفت برو دکتر.بهش بررررخورررد ...این جور افراد مقاوم هستن به درمان و میگن ما توهم نداریم. 

انقدرم فن بیان قوی داره آدم میمونه اینهمه تمرکز از کجا میاد.  به دردسرش نمیرزه .‌..خواهرم جواب ...

ان شاءالله بهترینا برا خواهرت پیش بیاد این اقا چهدراست گفته باشه چه توهم زده باشه درهردو صورت زندگی باهاش سخته مخصوصا اثار اون فیلما هم مخربه .بهتر خواهرت جدا شده

دنیام دخترم