2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی؟

1906 بازدید | 30 پست

سلام من ۱۱ ماهه زایمان کردم..امروز متوجه شدم باردارم...شیر خودمم میدم پسرم...دوست داشتم بچه دوم بیارم اما دوساله پسرم پر بشه...ازین ور همسرم میگه نندازیم...کسی تجربه ای داره؟؟سخته الان بخوام بچرو بیارم؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ تا بچه پشت سر هم دارم با فاصله سنی خیلی خیلی کم سخت هست ولی شیرینی ها و نکات مثبت زیادی هم داره ...

میدونی همش میترسم بدنم ضعیف بشه و بچه اولم نتونه دیگه شیر بخوره اذیت بشه...تو بارداری شیر هم میدادی؟

خودتون میخواستین؟

نه..ولی دوست داشتیم سال بعدی اقدام کنیم..یک بار جلوگیری نکردم شد..

خودت چند سالته؟ کمک داری؟

خودم ۳۷ سالمه..تو هیچ زمینه من کمک نداشتم هیچ وقت...خانواده همسر که هیچ کاری نمیکنه...مادر خودمم شهرستانه..البته سنشم بالاس

بچه اولتو سریع بارداری شدی؟ جلوگیری نداشتی واسه بچه دوم؟

بچه اولمو یک سال کشید..ولی این فکر نمیکردم بشم..ولی شده با یکبار

من بچه اولم یک سالش نشده بود بچه ی دوم باردار شدم.

کلا وقتی دوسه ماه از بارداریم گذشت بشدت موقع شیردادن اذیت میشدم. دردش وحشتناک بود ولی بازجر به بچم شیر میدادم. بنظرم شما این کارو نکن. پسرت که یک ساله شد شیرخشک بهش بده. از الان عادتش بده به شیشه. شیرت دیگه ارزش غذایی نداره. شیرخشک بدی بهتره

خودتون میخواستین؟

اولی رو که بعد از ۶ سال ناباروری با آی وی اف باردار شدم ولی دومی رو که اصلا فکر نمی‌کردیم بشه ولی وقتی دخترم ۷ ماهه بود فهمیدم باردارم و سومی رو هم با جلوگیری طبیعی باردار شدم و الان بسیار زیاد خدا رو شاکرم 

میدونی همش میترسم بدنم ضعیف بشه و بچه اولم نتونه دیگه شیر بخوره اذیت بشه...تو بارداری شیر هم میدادی؟

به بچه اولم تا ۱۱ ماهگی شیر دادم یعنی تا ماه چهارم بارداری ولی بچه دومم از ۶ ماهگی دیگه سینه من رو نمی‌گرفت و شیر خشک می‌خورد. 

وقتی فکرشو نمیکنی و نمیخوای زودتر باردار میشه آدم...الان منم با یکبار باردار شدم جلوگیری نکردیم...درحالیکه بچه ی اولمو یکسال و خورده ای کشید باردار بشم

اولی رو که بعد از ۶ سال ناباروری با آی وی اف باردار شدم ولی دومی رو که اصلا فکر نمی‌کردیم بشه ولی وق ...

اخی عزیزم خداروشکررررر، مشکل تون چی بود ک باردار نمیشدین؟ 

میشه واسه منم دعا کنی باردار بشم؟

۴ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم پرولاکتینم بالاس 

خیلی میترسم😭شوهرم همش میگه تو مشکل داری چرا دیگ حامله نمیشی عاشق بچس مادرشوهرمم سرکوفت میزنه میگه چرا بچه دار نمیشین نمیدونم از دستشون چیکار کنم دیگ