2777
2789
عنوان

دخترم ۴ ماه و دوهفته است

969 بازدید | 105 پست

اولش کولیک داشت و بعد از ۴۰ روز بهتر شد اما متوجه شدم دیفلاکس شدید داره. با امپرازول بهتر شده بود اما دقیقا از بعد از واکسن ۴ ماهگیش بازم خیلی بیقرار شده. اصلا نمیتونم بذارمش زمین .مرتب بغله.نمیخوابه و وقتی مبخوابه هم نبمساعت یکبار بیدار میشه و تا سینه توی دهنش نباشه نمیخوابه. خیلی نگرانشم چون ۹ ماهگیش باید برم سرکار . میترسم کسی نگهش نداره با این شرایط😔

من همسن دختر شما شروع کردم

ساعات خواب و شیر‌ و ...رو تنظیم کرد

سخت بود ولی شد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه دختر منه ❤️ خدا برات حفظش کنه

اگر کارت ضروری نیست، نظر خدا روی اینه که مراقب این بنده ی کوچولوش باشی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ان شالله تا اونموقع خوب بشه از حالا پیش بینی نکن انرژیتو برای الانش بذار مامان جون ❤

هرچقد سینتو بیشتر دهنش بذاری رفلکسش بدتر میشه نباید زیاد شیر بخوره 

پسرم زندگیم ❤
من همسن دختر شما شروع کردم ساعات خواب و شیر‌ و ...رو تنظیم کرد سخت بود ولی شد

میشه بگی چطوری

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂