2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست
دعاکنین بزودی حامله شم خدایه نینیه سالمم بمن بده وازم نگیره همه منتظرابزودی دامنشون سبز بشه بحق فاطم ...

ان شالله عزیزم 💚💚

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزم ان شالله زودی حامله بشی 🌈

به همچنین میخوایین شما هم تست کنید عزیزم من سرچ‌کردم چیز بدی نیس باعث تقویت تخمدان میشه بعضی جاها هم‌نوشته موجب پسرزایی میشه که البته همون حامله بشیم و سالم باشه پسر و دخترش هرچی خدای بزرگ صلاح بدونه

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همچنین میخوایین شما هم تست کنید عزیزم من سرچ‌کردم چیز بدی نیس باعث تقویت تخمدان میشه بعضی جاها هم ...

عزیزم تخم هوبج بگیرم دم کنم ؟از کی بخورم ،؟

عزیزم تخم هوبج بگیرم دم کنم ؟از کی بخورم ،؟

ب من کفتن از روز اول پریود تا پنج شب تو نت هم یه جا نوشته بود پنج شب 

یه جا نوشته بود سه شب 

در مجموع هم نباید بیشتر ازصد گرم دم کنی کل این روزا یه جوری تقسیم کن 

چند دقیقه هم خیسکردم اکه سمی چیزی داره بره 

میگن تلخ هنوز نرفتم بخورم ولی ادم تحمل میکنه بخاطر حس مادری 

تازه عصر گفتم همسرم خرید روز اول پری هستم الان

ب من کفتن از روز اول پریود تا پنج شب تو نت هم یه جا نوشته بود پنج شب  یه جا نوشته بود سه شب&nb ...

عزیزم ممنونم لطف کردید البته من الان مسافرتم ایشالا بتونم حتما میخورم 

اومدم مشهد برای همه ی اونایی که آرزو دارن مادر بشن دعا میکنم شماهم برای من دعا کنید شرایط من یه کم فرق میکنه 

عزیزم ممنونم لطف کردید البته من الان مسافرتم ایشالا بتونم حتما میخورم  اومدم مشهد برای همه ی ا ...

عزیزم لطفا برا منم سفارشی دعا کن چون من زندگی سختی دارم بگو امام رضا همونکه نامه مینویسه برات اقا خودش میفهمه

عزیزم لطفا برا منم سفارشی دعا کن چون من زندگی سختی دارم بگو امام رضا همونکه نامه مینویسه برات اقا خو ...

چشم عزیزم 💚💚💚💚

محتاجیم به دعا 💗💗

شما مگه باردار نبودین

سقط شد

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir