کسی تاحالا انجام داده؟من میخوام برم باراولمه ،بعدش مژه ریزش نداره؟تونت نوشته سه ماه میمونه راسته؟
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انجام دادم دوبار ریزش نداش یک بار ک جای بدی بود به دو هفته رفت!! بار بعدم یکماه و نیم حدودا ارزش ...
اینجا دوستم رفته گفت راضی بوده الانم به ماه گذشته هنوز هس
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی موادی که مصرف میکنه خیلی مهمه و اینکه اصولی انجام بده
من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی ...
خب ازکجا بفهمم خوبه،کلا یه جا دوستم رفته گفته خوبه نسبت به هزینش