2777
2789
عنوان

لیفت مژه

81 بازدید | 8 پست

کسی تاحالا انجام داده؟من میخوام برم باراولمه ،بعدش مژه ریزش نداره؟تونت نوشته سه ماه میمونه راسته؟

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام دادم دوبار ریزش نداش یک بار ک جای بدی بود به دو هفته رفت!! بار بعدم یکماه و نیم حدودا ارزش ...

اینجا دوستم رفته گفت راضی بوده الانم به ماه گذشته هنوز هس

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
نرو پشیمون میشی مژه هات میریزه

😱جدی؟؟؟

من مژه کارم خودم لیفت و لمینیت هم انجام میدم به خیلی عوامل بستگی داره جای خوب برو ک ریزش نداشته باشی ...

خب ازکجا بفهمم خوبه،کلا یه جا دوستم رفته گفته خوبه نسبت به هزینش