2777
2789

درستو خوب بخون قدر خودتو بدون مغزتو خالی کن از مزخرفات دخترای دبیرستانی

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

سکوت کن

بگذر

از آدما جدا شو

گناه نکن

دل نبند هیشکی موندنی نیس

ب خودت ضربه نزن...

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درستو خوب بخون قدر خودتو بدون مغزتو خالی کن از مزخرفات دخترای دبیرستانی

منظور از مزخرفات چیه؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
منظور از مزخرفات چیه؟

مدل مو قیافه کی از همه بهتره فلان پسر دنبال من افتاده و این مزخرفات بعضی دختر دبیرستانیا 

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.

هر اتفاقی ک افتاد بسپارش ب خدا 

سعی کن موقعی ک عصبی هستی یا ناراحتی خودت خودتو اروم کنی 

بیشتر رو ارامش خودم تمرکز میکردم 

حرفای بقیه رو حساب نمیکردم اهمیتی نمیدادم 

همیشه اول خودمو دوس داشتم ب خودم ارزش میدادم بعد ب بقیه

خودم تکیه گاه خودم میشدم 

ب چیزی یا اتفاقی ک دس خودم نیس و افتاده بیشتر فکر نمیکردم 

زیاد ت گذشتم نمیموندم 

و ت حال زندگی میکردم 

و سعی میکردم هر روز بیشتر از دیروز انرژی داشته باشم و لبخند بزنم و ارامشو ب هیچ چیزی نفروشم 

و اینم بفهمم ک اونی ک لیاقت منو داره ت زندگیم میمونه و واس ادمایی ک رفتن اصلا غصه نخورم چون لیاقتم بیشتر از اینا بوده 

خودمو دوس داشته باشم با هر عیبی ک دارم خودمو قبول کنم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

👌 چی میگفتن ؟

جای اینکه به هدفت و ایندت فکر کنی کل فکر و ذکرت میشه قیافه و خوشگلی و رقابت برای جذب کردن پسرا و اعتماد بنفس ضعیف 

چه قشنگ گفتی آدم باید به فکر هدفاش باشه تا به این چیزا بهترین سن همین سنه برای رسیدن به اهداف

واقعا همینه