کلاس دومه. پارسال آنلاین که بود همه چی خوب بود. تا دو ماه آخر که حضوری شد هرروز یه داستان بود. یا وسیله گم میکرد یا با بچه ها دعواش میشد یا معلم ازش شاکی بود که پسرت سر کلاس بی اجازه حرف میزنه یا ظرف آبشو صدا میده یا با بچه ها حرف میزنه و... خلاصه دوباری خواستن منو و پدری از اعصابم رفت واسه حرف زدن با معلم و مدیر. مدیر هم خب طرف همکار خودشو میگیره دیگه. خلاصه امسالم روز اول همه وسایلشو برچسب زده بودم اسمشو نوشته بودم روشون که گم نکنه، وقتی رفتم دنبالش کلا کیفش نمیدونست کجاست و از کلاس بغلی پیدا شد و مثل اینکه موقع آب خوردن هم آبش ریخته رو زمین کلاس، خدا رحم کرده کیف و کتاب کسی خیش نشده. خلاصه امروزم میگه با یکی از بچه ها دعوامون شد اون دفترمو پاره کرد منم زدمش و من گفتم تو شروع کردی اون گفت تو شروع کردی و میگه خانوم معلم گفته فردا مادرت بیاد مدرسه. دیدم تو دفترشم نوشته معلمش که اولیاش فردا بیاین مدرسه.. حالا برم و شکایت کاراشو بکنن من چی بگم؟ از خجالت آب میشم، خیلی اذیت میشم، اینهمه من و باباش باهاش حرف میزنیم بازم پسرم تو مدرسه یادش میره پسر آروم و خوبی باشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
بیخیال بابا ما این همه تو مدرسه مودب بودیم نمره هام خوب بود ب کجا رسیدیم پسرتو له نکن ولی بهش بگو اگه اینجوری رفتار کنی ما خیلی خوشحال میشیم سرزنشش نکن کنار معلم ک پررو شن پیش معلم قوربون صدقه پسرت برو ک بعدا نتونن دعواش کنن
احتمالا بیش فعاله.ی کمم قوانین بلد نیست.البته کادر مدرسه هم تند میرن به نظرم بگو.بچه اس قوانین بلد نیست تا حالا تو اجتماع اینطوری نبودن پارسال و پیرار سال هم که انلاین بودن..