2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد بعد از طلاق

2375 بازدید | 21 پست

دخیا من چند ساله طلاق گرفتم و دیگه کم کم دارم سی سال رو هم رد میکنم دلم میخواد ازدواج کنم دوباره کارمند هم هستم ولی خاستگار مناسبی ندارم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی حس بدی دارم تورو خدا راهنماییم کنید

خانومایی که شرایط منو داشتین چیکار کردین دوباره ازدواج کردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنطرم صبر کن تا یه فرد مناسبی سرراحت قرار بگیره

خاله من جدا شد چند سال بعد ازدواج کرد که اونم بد شد به یه سال نکشید به حدایی کشید

بعد دیگه ازدواج نکرد تا یه فرد مناسب از هر نطر پیدا شد

دیر شد ولی خیلی ازدواج خوبی بود خداروشکر 

شوهر خالم هم بسیاااار انسان خوب و محترمیه همه دوسش داریم هم وضع مالیش خیلی خوبه خیلی

چند ساله جدا شدی شما؟؟

دی ماه امسال میشه چهار سال

راضی هستم به رضای خدا همینک نذاشت با یکی برم زیر سقف و بدبخت بشم خداروشکر

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بنطرم صبر کن تا یه فرد مناسبی سرراحت قرار بگیره خاله من جدا شد چند سال بعد ازدواج کرد که اونم بد شد ...

مرسی عزیزم از این حرف خوبت منم بعضی مواقع واقعا کم  میارم میگم ولش هر کی شد واسه دیر شدن بارداری هم میترسم واقعا

مرسی عزیزم از این حرف خوبت منم بعضی مواقع واقعا کم  میارم میگم ولش هر کی شد واسه دیر شدن باردار ...

من با چله ایت الله حق شناس ازدواج مجدد کردم از ازدواج قبلم بچه هم داشتم شوهرم مجردبودعاشقانه زندگی میکنیم هیچوقت فکر نکن چون جداشدی نمیتونی یا تاحالا ازدواج نکردی حتما مورد خوب برات هست و دراینده ازدواج خوبیم داری گلم این چله معجزه میکنا 

لایک نکن ممنون❤