2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای شوهر خوشگل

199 بازدید | 14 پست

برای اینکه شوهر خوشگلی نصیبم شه خیلی زیاد چهره برام مهمه دختری که خودشم زیباست ببینید من منظورم از زیبایی یه دلنشینی خاصه چهره ای مثل حامد سریال پدر و اینا به اینا میگم دلنشین میشه یه شوهر اینجوری گیرم بیاد باید چیکار کنم یه روز رفتیم برای آزمون تو شهری یه پسره بود واقعا دلنشین بود چیمیشد اون میشد شوهر من به نظر شما خدا کسی رو قسمتم قرار میده که عاشق چهرش باشم

به نظر شما چیکار باید کنم با دعا میشه با چله میشه با چی

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مردای خوشگل زیاد فکر کن 

من همش فکر می‌کردم شوهرم 

یوزارسیف هست 

شاید باورت نشه الان خیلی شبیهش هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اولین شرطش اینه که خودت خوشگل باشی چون که زن بااااااید یه درصدی حتی کم از مرد قشنگ‌تر باشه

زن باید قشنگ تر باشه 

مرد باید عاشق تر باشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اولین شرطش اینه که خودت خوشگل باشی چون که زن بااااااید یه درصدی حتی کم از مرد قشنگ‌تر باشه

ببینید منظورم زیبایی صرف نیست چه بسا کسی در دید من دلنشینه و در دید بقیه زشت 

قطعا با کسی ازدواج نمیکنی از چهرش بدت بیاد حتما باید دلنشین باشه برات پس نگران نباش

اگه همچین خواستگاری نبود چی مجبورم تن بدم اگه خواستگاری با چهره معیار نبود دیگه نمیشه تا ابد مجرد موند میشه

اگه همچین خواستگاری نبود چی مجبورم تن بدم اگه خواستگاری با چهره معیار نبود دیگه نمیشه تا ابد مجرد مو ...

فکر میکنی هست مطمئن باش هست و میاد ولی فقط قیافه رو معیار نکن

مثلا من چندین سال پیش ب دوستام میگفتم من از پسری خوشم‌میاد که اسکینی باشه و ورزشکار شکم نداشته باشه مثل پرنسسا باهام رفتار کنه بعد موهاش بلند باشه بعد به خودش برسه یعنی مثلا موهای دست پاشو بزنه هرچند وقت مثل جنگل نباشه بالا ابرو هاش مرتب کنه ریشاشش خط بندازه و.. دوستام میگفتن حتما میگیم برات بسازن خودمم دیگ ب این نتیجه رسیده بودم همچنین پسری وجود نداره ولی باورت میشه پیداش کردم یعنی در واقع اون منو پیدا کرد و من اول اینارو نمیدونستم بعدا فهمیدم پرهام ریخته بود 

داداشم هم اسمش حامده هم شبیه همون حامد تو سریال پدر شباهت ۹۹ درصد داره 😂😂 فکر نمکردم کراش دخترا باشه قیافش

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋