2777
2789
عنوان

نوک سینه چپ دوستم فرورفتگی داره

1326 بازدید | 42 پست

اول فکر کرد سرطانه،آزمایش داد گفتن نه سرطان نیست،میگه تا یادمه فرمش همین بود ،ولیخودش میگه ظاهرشو دوس نداره،سوالش اینکه کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟ می ترسه از ازدواج میگه ناقصم

میگه بنظرتون جراحی کنم خوب میشه؟

اینجاس پیاماتونو رو میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیس ولی نمیخام نگرانش کنم دوستمم همین جوری بود توده توسینش بودکه باعمل جراحی درست شد 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

چون نوک سینه چپش فرو رفته ناقصه 

شگفتا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
فک نکنم چیز مهمی باشه وقتی تحریکش میکنه درست نمیشه فرو رفتگیش؟ مایعی ک خارج نمیشه نه؟

میگه درست میشه ولی تو چند ثانیه برمیگرده به حالت قبل،نه مایعی ازش خارج نمیشه

اگه با تحریک درست می شه که شیر دادن بچه درستش می کنه اگر جواب نه هست پس برای فرمش باید جراحی کنه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش