2777
2789
عنوان

نوک سینه چپ دوستم فرورفتگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 42 پست
بگو توخودت عیب نذار رو خودت هیچکس نمیگه ناقصی مگه اینکه خودت مدام تو گوش همسرآیندت بخونی اینجام اینج ...

مردا خودشون کلی عیب و ایراد دارن،این ترسیده یکم و فکر میکنه بعدا براش بد میشه، خجالت میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=253544299]مردا خودشون کلی عیب و ایراد دارن،این ترسیده یکم و فکر میکنه بعدا براش بد میشه، خجالت میکشه[/QUOTE

بجا فکرکردن به سینه‌اش رو اعتماد به نفسش کارکنه مگه همه مردا خودشون کاملن؟اولا این مشکل دوستت طبیعیه خیلیا اینجورین دوما اینجوری که هستی خودتو دوس داشته باش

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
عریزم امضاتو خوندم دوسش داشتم،ایشالله ک ب وزن دلخواهت میرسی  قدت ۱۷۵؟ بیرون میری اذیتت نمی ...

هیچ وقت بیرون بهم تیکه ننداختن 

تو خانوادمم چیزی نمیگن فقط میگن خوش هیکلی مانتو ها شلوار جین یا هر نوع شلوار تنگی پاهامو کشیده خیلی قشنگ نشون میده بازوهامم استخونیه لاغره ظریفه 

قد بلندی قشنگه عزیزم 😍توهم عالی هستی قدو وزنت بیسته 

من ۵۷ بودم شدم ۶۵ ولی دیشب ۶۳بودم😂ظریفی زیاد برای خودم‌میپسندم البته دورو اطرافیان میگن‌چاق شو ولی کو گوش شنوا

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
هیچ وقت بیرون بهم تیکه ننداختن  تو خانوادمم چیزی نمیگن فقط میگن خوش هیکلی مانتو ها شلوار جین ی ...

منم ظریفم،بازوهام لاغر و پاهامم کشیدس،خدایی لباسامم بم میاد ولی نگاه عجیب دیگران و متلکاشون اذیتم میکنه ، اعتماد بنفسمو میگیره 

منم ظریفم،بازوهام لاغر و پاهامم کشیدس،خدایی لباسامم بم میاد ولی نگاه عجیب دیگران و متلکاشون اذیتم می ...

اگه دخترا میگن حسودن اگه پسرا میگن بازم حسودن چون این سری پسرا کوتولن پسر باید قدش ۱۸۵ ب بالا باشه😂تیکه انداختن بهشون بگو حسودیتون میشه کوتوله ها بعدشم کندال جنر هم قد بلندو لاغره قدش ۱۷۵ ببین چقد زیباهه الان ماها اینجور لباس بپوشیم بریم بیرون همه غش میکنن برامون 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
اگه دخترا میگن حسودن اگه پسرا میگن بازم حسودن چون این سری پسرا کوتولن پسر باید قدش ۱۸۵ ب بالا باشه😂 ...

وااای خدا چقد نازه هیکلش،تو سی شکمش چه تخته🤩

چی بگم بخدا ایرانیا برعکس همه دنیان

الان رفع شده؟ خودش خجالت میکشه میگه ممکنه پسم بزنن بعدا، حساس شده ،اعتماد بنفسشو از دست داده شما ا ...

والا میره تو بعضی موقعا طبیعیه...وقتی که باردار میشی فکر کنم دیگه نوک سینه میاد بیرون...نه من که شوهرم پس نزد...من که اعتماد به سقف دارم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست