2777
2789
عنوان

به ترتیب شهریه ی کدوم دانشگاه ها زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 66 پست
بدون انتخاب رشته هم ثبت نام میکنن؟ من از صبح از ۵۰ نفر پرسیدم یه جواب درست بهم ندادن  من تهرا ...

بعضی رشته ها بعضی پیام نورها بله

حضوری برو عزیزم فردا ۸ صبح برو پرس و جو کن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بدون انتخاب رشته هم ثبت نام میکنن؟ من از صبح از ۵۰ نفر پرسیدم یه جواب درست بهم ندادن  من تهرا ...

پسر خالم یه ده روز پیش مدارکشو برد دانشگاه آزاد ثبت نام کرد حالا نمی‌دونم ثبت نام قطعی شد یا نه ولی اونم انتخاب رشته نکرده بود 

دیگه نمی‌دونم میخوای حضوری برو ببین میشه یا نه 

ولی تا جایی که خبر دارم از دولتی فقط به دولتی میشه انتقالی گرفت از غیرانتفاعی فقط به غیر انتفاعی و بقیه هم همینطور 

چرا انتقالی نمی‌گیری؟

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خالم یه ده روز پیش مدارکشو برد دانشگاه آزاد ثبت نام کرد حالا نمی‌دونم ثبت نام قطعی شد یا نه ولی ...

از غیرانتفاعی به‌ پیام نور انتقالی نمیدن

رفتم دانشگاه گفت برو انصراف بده نیمسال دوم ینی اذرماه بیا اینجا ثبت نام کن

سلام عزیزم من امسال کنکوری ام و شاید دانشگاه امام رضا دیدم  شما هم میخواستید برید اونجا خواستم بپرسم اونجا تحصیل میکنید !؟

شهریه اش چقدره چون یکی از تایپیک هاتون گفته بودن ک شهرسش تا ۵۰ میلیون‌ه در سال

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶
سلام عزیزم من امسال کنکوری ام و شاید دانشگاه امام رضا دیدم  شما هم میخواستید برید اونجا خواستم ...

سلام عزیزم 

آره الان اونجا هستم 

وای نه پنجاه میلیون 😂😂 

من از توی گوگل دیده بودم نگو به ریال بوده داشتم سکته میزدم 😂😶 

نه عزیزم شهریه کلا ترمی ۴_۵ تومن در نظر بگیر 

شهریه ثابت رشته های مهندسی که هر ترم قبل از انتخاب واحد باید پرداخت کنی دو میلیون بود پارسال 

و رشته های غیر مهندسی ۱/۵ 

شهریه متغیر هم به ازای هر درس که ممکنه دو واحدی یا سه واحدی باشه ( رشته های مهندسی بیشتر سه واحدی هستن) حدودا ۳۰۰_۴۰۰ هزار تومان میشه که کلا اینم دو میلیون میشه 

سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
سلام عزیزم  آره الان اونجا هستم  وای نه پنجاه میلیون 😂😂  من از توی گوگل دیده بود ...

خیلی ممنونم عزیزم تشکر 😍🙏

یه دنیا ممنون بابت توضیحات عالی تون

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶