2777
2789
عنوان

درامدی که نباید از دست داد

445 بازدید | 15 پست

من یه نمونه میگم خودم تست کردم راحت راحتم براتون واریز میکنه بانک ایرانیم هست مبلغش زیاد نیست ولی والا خیلی خوبه کاشکی هر روز یه مدل اینجوری پیدا میکردم ولی قبلش خواهش میکنم در قبال اموزشی که میدم بهتون شما هم مدل اینجوری بلد بودین به من بگید تا هممون استفاده کنیم نگاه این که من میگم شما میری اپلیکیشن یه بانک ایرانی زیر مجموعه بانک سامان رو نصب میکنی یک ریالم پول نمیخاد بعد نصب ثبت نام میکنی و مراحل رو طی میکنی بار اول که ثبت نام کردی هیچ پولی بهت نمیده ولی یه کارت عابر بانک و یه کد معرف بهت تعلق میگیره حالا میتونی با کد معرف خودت راحت اپلیکیشن رو برای همسر و بچه ها و هر کسی که میشناسی نصب کنی و مراحل ثبت نام و احراز هویتش رو طی کنی و برای هر کدوم 30 تومن پول به حسابت میاد بعضی وقتا یک ساعته میاد بعضی وقتا یک روز طول میکشه ولی مطمئن مطمئن باشید میاد من قول شرف میدم اما سقفش تا 10 تاست یعنی میتونی برای ده نفر با کد معرف خودت ثبت نام کنی و 300 بگیری هر ثبت نام هم 2 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره دقت کنید بار اول که کد معرف ندارید حتما از کد معرف این اموزشی که میزارم استفاده کنید و در سری های بعدی از کد معرف خودتون توجه کنید مو به مو طبق اموزشی که لینکش زیر میزارم پیش برید شاد باشید و برای منم دعا کنید
https://okkasb.blogsky.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزگول این تبلیغاتونخوریدحتی اگه واقعی باشه یمدت اینجوره وبعدش طوری پشیمون میشیدکه دیگه فایده ای نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
جدی ایه؟ جون واقعا من ب پول احتیاج دارم

والا بخدا جدیه چیز عجیب و غریبی نیست این بانک ها برای تبلیغ و مشتری گرفتن این کارا میکنن چند مدت پیش هم بانک گردشگری بود اون بیشتر پرداخت میکرد مهلتش گذشت

مرسی منم انجام دادم خیلی خوب بود اولین بار بود خانواده شلوغ بدردم خورد😂😂😂😂😂

همیشه صبح که بلند میشدم تا همه چیز تموم شده من موندم اینا موشن یا ادمیزاد امروز صبح پنیرم نبود 

بله درسته بلو  بانک هست برنامه و میده میتونید برای بچه هاتون هم بلو جونیور نصب کنید و کارت کودک بگیرید

بانکینو هم بابت هم معرفی 50 تومن میده میتونی امتحان کنی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................