2777
2789

سلام...من بچه کوچیک دارم...اصلا نمیزاره برم آشپزخونه و دنبالم میاد و گریه میکنه...صبح هول هولکی از فریزر نون برداشتم ...بعد چهار پنج ساعت دیدم دو بسته چرخ کرده رو یادم رفته برگردونم فریزر...یخشون آب شده بود ولی راستش دلم نیومد بندازم دور و دوباره گذاشتم فریزر..میشه دوباره استفاده کرد؟؟؟حداقل تو غذای خودمون میتونم بریزم؟؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب هرچیزی یخش باز بشه دوباره فریز نشه بهتره ولی خوب چیزیتون نمیشع

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
باهاش شام درست ميكردي

شام داریم...فردا پس فردا هم خونه نیستم ...تازه زیاد هم بود..دو بسته مصرف سه هفته من هست

براى شام سرخش كن با پياز و سير و ادويه  براى عدس پلو😋

آخه زیاد بود مصرف سه هفته من هست...من متاسفانه بعد زایمان دستام مشکل دار شدن....نمیتونم زیاد کار کنم ....هر روز نمیتونم غذا بپزم...دیروز پختم دیگه امروز داریم...فردا پس فردا هم خونه نیستم

آخه زیاد بود مصرف سه هفته من هست...من متاسفانه بعد زایمان دستام مشکل دار شدن....نمیتونم زیاد کار کنم ...

آها

پس دوباره فريز كن 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅