2777
2789
عنوان

داروخانه

402 بازدید | 14 پست

من اکثر داروها رو بلدم نسخه خونیم هم بد نیست ولی کلاسشو نرفتم و مدرک ندارم دانشجوی حقوق  ترم اولم قبلنم دامپزشکی خوندم و چند واحد  دارو پاس کردم میتونم داروخانه کار کنم؟ از کجا باید شروع کنم؟ حقوقش چقدره؟ 

لطفا نیاین بگین رشته خودت خوبه من رشتمو دوست ندارم😊

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم اول حقوقی یعنی اینکه الان سر کلاس هم رفتی؟ کی شروع شده مال شما؟

هفته بعد شروع میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من ازاین بابت ازاین شغل خوشم نمیادچون۲۴ساعت بایدسرپاباشی برای کسی که دیسک داره وحشتناکترین شغله دورا ...

مرسی عزیزم 

خب ی دوره باید ببینی تا بتونی کار کنی زمینه اش هم که میگی داری برو فنی حرفه ای ثبت نام کن

حفوقش میدونی چقدره

رفتی خوابگاه اخه من هم تازه ورودم اما انتخاب واحد اینا نکردم اصن نمیدونم چی به چیه

عزیزم من همین همدانم 

ولی ترم  اولیا روخود دانشگاه براش انتخاب واحد میکنه نگران نباش 

بری دانشگاه کارت دانشجویی بگیر برنامه کلاسی ام تو سیستم گلستان هست

من یکی از آشناهام رفت انگار دورش رو گذروند و ی گروهی داشتن انگار که اگ جایی داروخونه ای نیاز داشت اط ...

حقوقش میدونی چنده؟

نه یادم نیست دقیق ولی خب بازم خوبه

مرسی عزیزم 

حفوقش میدونی چقدره

ببین بستگی داره به سابقه کار به محل داروخانه‌ای که استخدام بشی به میزان مهارتت حتی ببخشید به زیبایی تو مثلا اگه پوست خوبی داشته باشی میتونی ی دوره کوتاه در مورد محضولات پوستی ببینی بعد داروخانه بهت درصد میده

ببین بستگی داره به سابقه کار به محل داروخانه‌ای که استخدام بشی به میزان مهارتت حتی ببخشید به زیبایی ...

مرسی عزیزم