2777
2789

سلام خانما متاسفانه چند وقتی هست که متوجه شدم یه کیست بزرگ دارم که نیاز به جراحی دارم البته هر سونو و آزمایشی که انجام میدم یه چیزی میگن یه متخصص زنان معروف و متبحر میخوام که خیالمو راحت کنه

اگه میشناسین ممنون میشم معرفی کنین

یه دختر دارم تا نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر سارا منصوریان دکتر هادی اریا منش من این دوجا رفتم واس بارداری واینا 

وآسه کیست و اینکه خونریزی زیاد دارم شما واسه بارداری رفتی؟

یه دختر دارم تا نداره

دکتر جعفریان دکتر خوبی هستش تو خیابون مدرس البته اقا هستن واگه الان درقید حیات باشن خیلی متبحران تو کارشون ودکتر زهره کیخا تو خیابون مفتح 3ایشونم به نظرم کارشون خوبه

زن زندگی آزادی
ملیحه حسن زاده. فلوشیپ انکولوژی داره  احمد آباد پرستار ۳  مطبش خیلی شلوغه روزهای زوج فقط ...

راجب این خانم نظرات خوبی تو اینترنت نبود میگندخیلی شلوغ و چندتا چندتا میرن داخل و خیلی پولکی هست

درسته؟ 

یه دختر دارم تا نداره
وآسه کیست و اینکه خونریزی زیاد دارم شما واسه بارداری رفتی؟

دوستمم ب من گفته بود اون میرف اخه سن بالا داشت ویه مشکل داشت ک عملش کرد بعدش پشت سرهم دوتا بچه اورد ماشاالله وجفت شون سالم وخوب خیلی تعریف میکرد ازش

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
راجب این خانم نظرات خوبی تو اینترنت نبود میگندخیلی شلوغ و چندتا چندتا میرن داخل و خیلی پولکی هست در ...

اره اینم هست. ولی مثلن من مشکلی که دارم کارم بهش گیره که هی مجبورم برم پیشش

ولی حالا متخصص زنان و انکولوژی برو . متخصص معمولی نرو.

قبلن دکترت کی بوده؟

اره اینم هست. ولی مثلن من مشکلی که دارم کارم بهش گیره که هی مجبورم برم پیشش ولی حالا متخصص زنان ...

من شهرستان زندگی میکنم دکترا و سونوهای اینجا فقط پول خرج کردن هست هیچی نمیفهمن

یه دختر دارم تا نداره

کدوم شهرستانی عزیزم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

والا من اینجا هم خودمو دادم دست یه دکتری. مشکل زخم رحم داشتم. اوضاعمو بدتر کرد که سه ماهه درگیر عفونتم. کلی هم ازم پول کشید. دکتر فاطمه موسوی بود.

بعد که دید وضعمو نامه زد ب دکتر حسن زاده من اونجا پذیرش شدم.

یکم وضعم بهتر شد اما دوباره عفونتم عود کرد‌. که دیشب رفتم مطبش التماس که بهم نوبت بدن. ندادن.

منم رفتم یه دکتر دیگه ویزیت شدم. پیش شیما اردلان. بهم آنتی بیوتیک و دارو داد. الان از دیشب درد و خونریزیم خیلی بهتر شده.

درکل باید بفهمی خودتو دست چه دکتری میدی.

بیا مشهد دکتر.  تو سایت نظراتشونو بخون هر کدوم ک نوشته بود با حوصله و صبوره همونو برو. توی احمد آباد هم باشن مطباشون شلوغ تره تجربشون بیشتره