2777
2789
عنوان

آقایون بیاین⁉️⁉️

87 بازدید | 15 پست

تاحالا شده دختری رو ازش جدا شید چون نمیتونید خوشبختش کنید؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا انقده خودخواهن که فقط به

خودشون و خاسته های خودشون 

فک میکنن نه به دختره مردم که با

هزار امیدو آرزو میخواد بره خونه بخت

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

کسی نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه قطعا پسری که این حرفو میزنع چرتع محضه و داره دکش میکنه

حتی واسم گریه هم کرد

چطوری میتونه حرفش چرت باشه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
من وقتی یکیو بخام صدمو میزارم۸ک بتونم خوشبختش کنعاشکع تمساح

باورم نمیشه

من وقتی یکیو بخام صدمو میزارم۸ک بتونم خوشبختش کنعاشکع تمساح

البته اینم بگم رابطمون از راه دور بود

اینجور رابطه ها ته نداره بخدا توافقی کات کنیددیدم ک‌ میگم

خب من فقط میخوام بدونم بازی داده شدم یا نه 

آره!

چند مورد بودن که میخواستم برم برای ازدواج 

چند مورد دختر ها بودن که گفتن باهات می‌سازیم بیا شروع کنیم 

ولی دیدم شاید یه جایی ته دلشون بلرزه یا نتونم خوشبختی رو براش بیارم واسه همین محترمانه گفتم که فعلآ قصدش رو ندارم

خب من فقط میخوام بدونم بازی داده شدم یا نه

نه پیش اومده برای خودم و میدونم کاملا صادق بود و درک میکنم واقعا گاهی شرایط جوریه که ترجیح میدی همون اول تمومش کنی تا با شکست مواجه نشی

آره!چند مورد بودن که میخواستم برم برای ازدواج چند مورد دختر ها بودن که گفتن باهات می‌سازیم بیا شروع ...

یعنی برن با یکی دیگه؟