2821
2789

کم کم ، خودت رو عادت بده از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشی ،

نه به خاطر راحتی اونا ،

فقط به خاطر راحتی خودت ،

منم دارم این رو تمرین میکنم ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرشو چيكار كنم اون كه مادرشه ميره خونش

اون بره شما نرو . بهش هم منطقی دلایلتو بگو که چرا نمیری . اونم اگر عاقل باشه میپذیره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب علتی داره این رفتارش آیا؟ 

كلا از عروس خوشش نمياد من كاريش ندارم حتي يك پسر ديگه داره الان سنش بالاست اجازه نداد زن بگيره طفلك يكيو ميخواست اينقدر مادر ادا دراورد كه كلا از زن گرفتن منصرف شد . ازدواج ما هم داستان داشت عروسيم هم نيومد همه فاميلهاي مادرش سعي داشتند كه يك كاري كنند كه ما هم طلاق بگيريم

پسرشو چيكار كنم اون كه مادرشه ميره خونش

بزار بره ولی خیلی جدی بهش بگوو هیچوقت مادرتو نمیبخشم حلالش نمیکنم ودیگه هم ازم هییچچچ انتظاری نداشته باش سرخاکشم نمیام تو پسرشی بمن ربطی نداره میری یانمیری فقطط دور منو یه خط قرمز بکش

كلا از عروس خوشش نمياد من كاريش ندارم حتي يك پسر ديگه داره الان سنش بالاست اجازه نداد زن بگيره طفلك ...

عجب زنیه ها   

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
کینه کدورتی داشتید از قبل که فوت مادرت رو تسلیت نگف ؟ اصلش اینه بیاد مراسم اونم نه یک بار چندین بار ...

گفتم كه از اول با ازدواج پسرش مخالف بود حتي هيچ كمك مادي هم نكردند از كمك معنوي هم دريغ كردند 

کینه کدورتی داشتید از قبل که فوت مادرت رو تسلیت نگف ؟ اصلش اینه بیاد مراسم اونم نه یک بار چندین بار ...

صددرصد داشتن مگه بدون دلیل میشه!!؟استارتر هم حتما یه کارایی کرده این اینجوری شده بی دلیل نیست

كلا از عروس خوشش نمياد من كاريش ندارم حتي يك پسر ديگه داره الان سنش بالاست اجازه نداد زن بگيره طفلك ...

مادرشوهرت حسوده ، ولی به شوهرت نگو که حسوده 

توام برا خودت زندگی کن 

برا شوهرت بدگویی ازش نکن

بذار اون بره تنهایی خونشون تو نرو 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
 صددرصد داشتن مگه بدون دلیل میشه!!؟استارتر هم حتما یه کارایی کرده این اینجوری شده بی دلیل نیست

نه هيچ كاريش نكردم جز احترام .چون دوست نداشت پسرش زن بگيره يك پسر ديگه هم داره كه از شوهرم دو سال كوچكتره نگذاشت اونم ازدواج كنه و اونم مجرد مونده . پيش يك مشاور رفتم و همه داستانو گفتم ميگه مادرشوهرت يك بيمار روحيه

چرا فكر ميكنيد حتما من كاري كردم كه اونم داره بدجنسي مي كنه بعضي ها كلا روح و روانشون مشكل داره مثل مادرشوهرم

مادرشوهرت حسوده ، ولی به شوهرت نگو که حسوده  توام برا خودت زندگی کن  برا شوهرت بدگویی از ...

دقيقا همينه طفلك پدرشوهرم هروقت ميخواست با من حرف بزنه چشم غره مي رفت كه حرف نزنه آرزو به دلم موند يك بار پدرشوهرم ببوسم . وقتي بچه ام به دنيا اومد به پدرش كه ميشه پدربزرگ شوهرم گفته بود تنهايي شوهرمو صدا كنه و بگه بخاطر مادرت زنت طلاق بده شوهرمم خيلي عصباني شده بود

دیوانس تمام شما خودت رو اذیت نکن ازش دوری کن تا جایی که میشه

خب پسرش تنها ميره ولي اونم گريه وزاري ميكنه و ميگه زنت نميزاره تو بياي و از اين مارموز بازي ها درمياره