2777
2789
عنوان

نی نی یار گفته:

241 بازدید | 4 پست

سلام

لطفا در مورد حوادث این روزها هیچ تاپیکی نزنین و تو این تاپیکها شرکت نکنین ممنوع هست و دسترسیتون بسته میشه

در مورد قطعی نت ، ملی شدن نت، اینستا واتساپ ... شلوغی های شهرها ، سوال در مورد شلوغی ها (شهر شما هم شلوغه هنوز؟ تهران شلوغه هنوز؟ ) هر تاپیکی ممنوع هست و هر کس تو این تاپیک ها شرکت کنه دسترسیش بسته میشه نه شلوغ نیست اره شلوغه ممنوع فقط گزارش و این که بگین زود قفل کنن

هر کس سایت رو دوست داره لطفا تو این تاپیکها بگین ممنوعه و گزارش بزنین هر کس بگه تو این موقعیت به فکر سایتین و عیب نداره سایت ترکید و مهم نیست کاربریم بترکه رو دسترسیش رو میبندم

پس چرا وقتی سایت بسته بود روزانه صد نفر پیام میدادن یا تو تل یا اینستا یا تماس با ما که سایت رو درست کنین ؟ پس الان همه میگین مهم نیست بترکه؟

بر فرض ترکید چی درست میشه؟ همه چی خوب میشه؟ اینستا که نیست واتس که نیست تل که به سختی میشه رفت همین جا هم نباشه واسه چند نفری که نیاز دارن با بقیه حرف بزنن و درددل کنن؟ خب یک کم هم به فکر این کاربرا باشین نمیشه؟؟؟ 

مدام تاپیک نزنین اینستا وصل میشه؟ واتس وصل میشه؟ مسئول رفع ‌فیلتر‌ تو سایت نیست که بچه ها هم عین شما کسی نمیدونه بهتره صبر کنیم ببینیم چی میشه

گوش کنید دیگه اه...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

اها باشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.