2777
2789

من تا الان ی رشته در ب دااغون میخوندم ک علاقه ای هم نداشتم الان تصمیم گرفتم که رشته حقوق بخونم و ازمون وکالت قبول بشم ولی نمیدونم کنکور شرکت کنم که ی دانشگاه خوب ثبت نام کنم یا وقت تلفی نکنم و ی دانشگاه پیام نور یا ازاد ثبت نام کنم که دو ترم هم جلو بیوفتم؟؟ رشته ام هم تجربی بود باید از اول کنکور انسانی بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچه دانشگاه ازاد فردا میاد دولتی هم اومده خواستی چک‌کن

چک کردم پیام نور تو واحد شهرستان بدون ازمون برمیداره ک اونم رفت امد سخته ازاد هم شهریه اش زیاده موندم کنکور بدم یا نه

چرا واسه فرهنگیان نمیخونی؟رشتتم تجربیه راحت قبولی

فرهنگیان اگه قبول هم بشم از مصاحبه رد میشم چون ن پوششم بهشون میخوره ن عقایدم تو دستمم رد خودزنی دارم ک ببینن فوری رد میکنن البته که تو تجربی هم قبول شدن فرهنگیان خیلی سخته و معادل با رشته های پیراپزشکی هست

دانشگاه مهم نیس اون آزمون وکالت مهمه

ربطی ب معدل نداره؟؟ چرا فکر میکنم ک هر دانشگاهی ک سطحش بالاتر باشه قبولیشم بیشتر میشه چون تو دانشگاه ازاد نهایت دیدم یکی دو نفر قبول میشن

اگر بخوای کنکور بدی باید ایجاد سابقه کنی توی درسای دوازدهم و چند تا از درسای یازدهم رو دوباره امتحان بدی بعدشم دیگه برای خود کنکور هم بخونی دیگه اگر میتونی اینکار رو بکنی برو دوباره کنکور بده

اگر بخوای کنکور بدی باید ایجاد سابقه کنی توی درسای دوازدهم و چند تا از درسای یازدهم رو دوباره امتحان ...

اره میدونم بیشتر از ۱۰ ۱۲ تا درس باید امتحان بدم بنظرت ازاد یا پیام نور ارزششو داره؟

اره میدونم بیشتر از ۱۰ ۱۲ تا درس باید امتحان بدم بنظرت ازاد یا پیام نور ارزششو داره؟

آزاد اگر هزینه شو داری خوبه پیام نور هم میگن خودخوانه بیشتر و البته قبولی وکالت هم داره ولی مدرک آزاد میگن معتبر تره حالا من نمیدونم هر کدوم بری خودت باید خوب بخونی تا وکالت قبول بشی