2777
2789

دوهفته زدم بعد که دراوردم متوجه شدم کل پوست اطراف میخچه رو هم ازبین برده ازاون روز انگشتم به شدت ورم کرده و قرمز و تاول میزنه دونه های ریز زده خارش شدید انگشت کناریمم درگیر کرده انگار داره بیشترم میشه کشی مثل من بوده؟پماد و انتی بیوتیک میخورم اما انگار بیفایدس بهتر نمیشه 

من کف پام داشت زیاد گذاشتی بمونه من دو شب یک چسب گذاشتم و یک روز استراحت دادم اضافه ها رو با ناخن گیر چیدم دوباره دوشب دیگه پوست اون قسمت کلا نابود شده و فکر کنم دیگه به گوشت پام رسیده اول یکم درد و سوزش داشت الان که روز دوم بهتر شده دیگه چیزی نمیبینم خدا کنه رفته باشه برای من برجسته نبود تخت بود ی نقطه سفید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی با بدبختی از شرش خلاص شدم. این چسبا هم هیچ فایده‌ای برام نداشت

چیکار کردی؟ من قبلش گوجه گذاشته بودم و هی اضافه هاشو با ناخن گیر و موچین برداشتم ولی کامل نرفت دیگه چسب گرفتم امیدوارم رفته باشه

چیکار کردی؟ من قبلش گوجه گذاشته بودم و هی اضافه هاشو با ناخن گیر و موچین برداشتم ولی کامل نرفت دیگه ...

دکتر دیگه کامل پامو بی‌حس کرد و جراحیش کرد. قبلش هر کاری میکردم نمیرفت دیگه هم خیلی عمیق شده بود

دکتر دیگه کامل پامو بی‌حس کرد و جراحیش کرد. قبلش هر کاری میکردم نمیرفت دیگه هم خیلی عمیق شده بود

میگن جراحی خیلی درد داره که 😣😣😣منم از ترس جراحی دارم راه های مختلف رو امتحان میکنم البته من کف پامه و اصلا اذیتی نداره ی نقطه سفید هست و برجسته هم نیست فقط رفته رو مخم

میگن جراحی خیلی درد داره که 😣😣😣منم از ترس جراحی دارم راه های مختلف رو امتحان میکنم البته من کف پا ...

آره خیلی درد داره منم بیچاره شدم، ولی چاره‌ای دیگه نداشتم خیلی عمیق شده بود و به حدی درد داشت که نمیتونستم راه برم درست