2777
2789

۲۲ ماهشه پسرم خیلییییییی ب شیر وابستس ینی کلا ب خودم خیلی وابستس.

اصلا تا حالا بدون شیر نخوابیده بود تا همین امروز ک یک ساعت پیش تلخک زدم ب سینمو یکم مزه کرد بعد گف تلخه و کلی گریه کرد رو شونم تا اینک خوابش برد..الان خودم عذاب وجدان گرفتم و خیلی ناراحتم،اخه من خودمم خیلی بهش وابستم چون اینجا هیچکس رو هم ندارم صب تا شب فقط با پسرم وقت میگذرونم ک همین باعث وابستگی جفتمون شده..راستی تدریجی اصلا نمیتونم بگیرمش چون میدونم بیشتر عذاب میکشیم ،هم من هم پسرم.

سرگرمش باید بکنی تا شیر ب سرش نزنه پورسه سخت و طاقت فرسایی هس ولی فقط دوشب گریه میکنه بعد راحت میشی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهار شب همینه تا صبح چند بار بیدار میشه فقط اگه میخوای از شیر بگیری دیگه بهش نده 

سینه هات رو هم روزی چند بار خالی کن تا درد نگیره طی یه هفته خشک میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سرگرمش باید بکنی تا شیر ب سرش نزنه پورسه سخت و طاقت فرسایی هس ولی فقط دوشب گریه میکنه بعد راحت میشی

کلی براش جایزه و خوراکی خریدم ولی وقتی شیر یادش میفته ب هیچکدوم اهمیت نمیده😭😭

عزیز دلم عیب نداره عذاب وجدان نداشته باش برای سلامتی خودش باید دیگه شیر نخوره و غذا بخوره.در طول روز سرگرمش کن ک شبا خسته باشه و بخوابه.منم فکر میکردم بسختی دخترمو از شیر بگیرم خیلی وابسته بود ولی خب شب سوم کلا از سرش افتاد

چقدر زیاد شیر دادی

۲۲ماه زیاده🤔

من بچه هام دقیق دوسالشون که میشد از شیر میگرفکم یعنی ۲۴ماه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ن بهترین موقع است بگیر دیگه بسته من روز قبلش دستم  شیشه برید کلی خون ازم رفت ی جوری ترسید بیچاره اون روز کامل اصلا کنار من نیومد چون چسب زده بودم از چسب میترسید شب پیش باباش خوابید فرداشم رفت خونه مادر بزرگش شب ازم خواست منم چسب زدم سینه ام گفتم اف شده چند بار دید چسب داره دیگه نخواست

پسر منم خیلی به شیر وابسته بود اما خیلی راحت از شیر گرفتمش.یه دفعه از شیر نگیرش کم کم این کار و کن اگه شیر شب می خوره اول کمش کن بعد چند روز حذفش کن.وعده های روز هم تعدادش و کم کن تا به صفر برسه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

منم الان ۳ روزه دختر ۲۰ ماهمو از شیر گرفتم

بشدت بشدت وابسته شیر بود و اصلا غذا نمیخورد

با کمک مامانم بالاخره از شیر گرفتمش ولی خیلی غر میزنه خیلی بیحوصله شده

دختر من تابحال بدون شیر خوابش نبرده بود و کل ۲۴ ساعت کلا ۴ ساعت اونم عصر توی ماشین خوابش برد

امیدوارم بتونم مقاومت کنم چون هنوزم درخواست شیر میکنه

سه چهار شب همینه تا صبح چند بار بیدار میشه فقط اگه میخوای از شیر بگیری دیگه بهش نده  سینه هات ...

شبا برا شیر بیدار نمیشه فق موقع خواب مکافات دارم..دیروز چسب زدم گفتم اوف شده تا ساعت ۴ صبح بیدار موند و گریه کرد آخرم مجبور شدم بکنم چسبو