2777
2789
عنوان

بچه ها کی خسته ست

137 بازدید | 20 پست

دلم میخواد جیغ بزنم داغونم 

خیلی تو فشارم از هر جهت که فکر کنید 

دلم میخواد فرار کنم 

اما به بچه هام فکر میکنم خدایا بازم شکرت

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

دشمن😄

آروم باشین...مشکلات هست این روزا هم میگذره و خستگی هاتون یادتون می‌ره...خاصیتی درد ها اینه که طعمشون بعد مدتی فراموش میشه 

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمن😄 آروم باشین...مشکلات هست این روزا هم میگذره و خستگی هاتون یادتون می‌ره...خاصیتی درد ها اینه ک ...

ااتفاقا حدس زدم الان میگید دشمن 

اره درسته 

منم خسته ام قبلاً از کارهای کوچکی کیف میکردم حتی تمیز کردن خونه ام رفته. رفته نمی‌دونم غم ها از ما بزرگتر شدن یا ما صبر نداریم دل دیگه نداریم قبلاً فکر کنم روح هم داشتیم الان نه بی روحیم 

منم خسته ام قبلاً از کارهای کوچکی کیف میکردم حتی تمیز کردن خونه ام رفته. رفته نمی‌دونم غم ها از ما ب ...

صبر ما کم نشده دنیا بی وفا شده

از هیچ چیزی لذت نمیبرم

راس میگی فراموش میشه ولی با هر فراموشی تکه ای از آدم می‌ره دیگه حال هیچی رو ندارن زمان میگذره میفهمی ...

به خدا فراموش نمیشه فقط یه سری مسائل پیش میاد مجبوری کنار بیای 

منم خسته ام قبلاً از کارهای کوچکی کیف میکردم حتی تمیز کردن خونه ام رفته. رفته نمی‌دونم غم ها از ما ب ...

چه قشنگ گفتی غم ها از ما بزرگتر شدن☹

تا وقتی بچه بودیم غم هامونم کوچیک بودن ... هر چی بزرگ شدیم غم و غصه هم بزرگ تر شد...

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
میدونی چیه الان نیست همه برای ادم معلومه دیگه هیچی بوی سادگی نمیدونه قاتلش هم خود ما هستیم برای هم م ...

هر چی راه میرم واقعا نمی رسم 

خیلی کم میارم

همون دیگه هر کاری کنی آخرش معلومه چون ذهنت باز شده برای همین لذت نمی‌ده من قبلاً آنقدر حال میکردم درختی رو نگاه میکردم از رنگ سبزش لذت دنیا رو می‌بردم الان ذهنم یه جا جمع نمیشه نمی‌دونم چرا الان دردی ندارم ولی مشکلات گذشته رفته ها نیست ولی نمی‌دونم داغون کردن رفتن