آروم باشین...مشکلات هست این روزا هم میگذره و خستگی هاتون یادتون میره...خاصیتی درد ها اینه که طعمشون بعد مدتی فراموش میشه
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خسته ام قبلاً از کارهای کوچکی کیف میکردم حتی تمیز کردن خونه ام رفته. رفته نمیدونم غم ها از ما بزرگتر شدن یا ما صبر نداریم دل دیگه نداریم قبلاً فکر کنم روح هم داشتیم الان نه بی روحیم
همون دیگه هر کاری کنی آخرش معلومه چون ذهنت باز شده برای همین لذت نمیده من قبلاً آنقدر حال میکردم درختی رو نگاه میکردم از رنگ سبزش لذت دنیا رو میبردم الان ذهنم یه جا جمع نمیشه نمیدونم چرا الان دردی ندارم ولی مشکلات گذشته رفته ها نیست ولی نمیدونم داغون کردن رفتن