2777
2789

خواهر به ژلوفن حساسیت میده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کرده؟ درمان شده؟

رفت یه امپول زد برگشت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

رفت یه امپول زد برگشت

اهان ضدحساسیت زده نه من دنبال درمان کاملش هستم چون حساسیت شدید به همشون دارم حتی نمیتونم قرص سرماخوردگی هم بخورم قرار بود پلیپ بینیم رو عمل کنم اما دکتر میگه نمیشه حتی بارداری هم برام خطر داره

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
اهان ضدحساسیت زده نه من دنبال درمان کاملش هستم چون حساسیت شدید به همشون دارم حتی نمیتونم قرص سرماخور ...

برو پیش ایمونولوژیست خوب

حساسیت چجوریه ؟ من استامینوفن ضعف میکنم. ازیترومایسین فک کنم. حالت تهوع میگیرم 

کل تنم کهیر میزنه و داغ میشه بعدش ورم می‌کنه و کم کم بدنم بیحال میشه و اکسیژن خونم پایین میاد برای بهتر شدنم دکتر بهم ۴ مدل امپول ضدحساسیت کورتون دار زد اما تا چند روز بعدش همچنان کهیر میزنم

شما کس خاصی رو میشناسی؟ برام مهم نیست که کدوم شهر باشه

نه والا 

فقط میدونم خوب میتونن کمکت کنند

برو پیش یه متخصص داخلی ، بخواه که بهت معرفی کنه

نه والا  فقط میدونم خوب میتونن کمکت کنند برو پیش یه متخصص داخلی ، بخواه که بهت معرفی کنه

بهم گفتند برو شیراز یا اصفهان اونجا شاید بتونن کمکت کنند چون این دوتا شهر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی آلرژی دارند

بهم گفتند برو شیراز یا اصفهان اونجا شاید بتونن کمکت کنند چون این دوتا شهر بیمارستان تخصصی و فوق تخصص ...

پس پیگیر باش

گلی متاهلی؟

حتما پیگیری میکنم، آره

امیدوارم خوب خوب بشی