2777
2789

سلام 

من لیسانس مهندسی پزشکی دارم ولی از اونجایی ک براش کار نیس بیخیالش شدم و میخام یه رشته دیگه بخونم

بنظر شما اگه فوق لیسانسمو یه رشته ای مثل اموزش ابتدایی، مشاوره یا حسابداری یا مدیریت بخونم میتونم ازمون استخدامی بدم؟؟

و اصلا قبول میکنن با لیسانس یه رشته دیگه استخدامم کنند؟؟

کسی بوده فوق لیسانسش غیر مرتبط با لیسانسش باشه و استخدام شده باشه؟؟

اگه هست میشه راهنمایی کنید خیییلی نیاز دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره و اموزش ابتدایی اینا باید کارشناسیت مرتبط باشه نمیتونی بری

بنظرم از اول بخون 

منم مثل شمام ولی امسال میخام برم فراگیر پیام نور روانشناسی بخونم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
مشاوره و اموزش ابتدایی اینا باید کارشناسیت مرتبط باشه نمیتونی بری بنظرم از اول بخون  منم مثل ...

اتفاقا امسال این پیش بینی هم کردم و پیام نور کارشناسی احتیاطا ثبت نام کردم رشته حسابداری

یه نفر از دوستام بهم امروز گفت چ کاری هست برو فوقشو بگیر حال داری از اول بخونی بعد میخاستم مطمین بشم 

چون منم شک دارم با ارشد غیر مرتبط استخدام کنند

شما فراگیر چه رشته ای میرید؟ کارشناسی میخاید بگیرید؟؟

منم شرایطم مثل تویه ، ولی اگه بخوام شروع کنم اول کارشتاسی رشته مورد علاقمو می گیرم بعد فوقش ، چون با ...

اره منم همین فکرو کردم با اینکه یه کارشناسی دارم 

تصمیم گرفتم کارشناسی حسابداری امسال بخونم پیام نور

ولی میخاستم مطمین بشم بلخره دوباره ۴ سال از عمرمونه

ثبت نام کردین ؟ شهریش چنده ؟؟؟؟

تماس گرفتم گفتن هر موقه سایت سنجش اطلاعیه بزنه خودمون تماس میگیریم باهاتون شاید ترم مهر بشه شایدم ترم بهمن بشه ترم اولتون...

شهریش هم فک کنم گف ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ اینا

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اتفاقا امسال این پیش بینی هم کردم و پیام نور کارشناسی احتیاطا ثبت نام کردم رشته حسابداری یه نفر از ...

اره کارشناسی روانشناسی میخام برم ...

نمیدونم والا منم موندم