2777
2789
عنوان

میخام ازمون استخدامی بدم بنظرتون چی بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین دو روزپیش ولی هنوز شهریه ندادم من با سوابق تحصیلی شرکت کردم

از کجا خود دانشگاه ؟ یا سایت سنجش؟ 

چرا به من گفت سنجش اطلاعیه میزنه؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
منم نمیدونم والا ادم نمیدونه چیکار کنه شما چندسالتونه الان؟  کارشناسی قبلا گرفتید؟

اره پارسال لیسانسمو گرفتم امسالم ارشد قبول شدم رشته خودم ولی انصراف دادم.گفتم دوسال بیشتر دوباره درس بخونم باز بیکار باشم ک چی

۲۶ سالمه😩

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
از طریق سازمان سننجش ثبت نام کردید؟

بله موقعی ک توی مرداد جواب کنکور اومد من با سوابق رو انتخاب رشته کردم فقط حسابداری

بعد دیگه جوابش اومد و قبول شدم و ثبت نام کردم

مهندسی پزشکی که رشته،خیلی خوبیه کلا هر رشته،ای،که باشی بخوای کار خوبی پیدا کنی باید پارتی داشته باشی،برای استخدامی هم باید خیلی خیلی خوب بخونی راستی برای آزمون استخدامی اگه ارشد داشته باشی تا ۴۰ سال هم میتونی شرکت کنی بیشتر رشته های آموزگار ابتدایی، روانشناسی،ریاضی کلا رشته های علوم پایه مثل فیزیک و زیست و شیمی و اینارو زیاد میگیرن اگه مهندسی پزشکی استخدامی نمیگیرن ببین کدوم رشته رو بهتر میتونی،ارشد قبول بشی و تو استخدامی میاد اتفاقا منم از الان دارم کم و بیش برای استخدامی میخونم ولی بعضی وقتا ناامید میشم.

از کجا خود دانشگاه ؟ یا سایت سنجش؟  چرا به من گفت سنجش اطلاعیه میزنه؟

منظورش شاید همون اطلاعیه کنکور بوده 

یا شایدم برای ترم بهمن دوباره پذیرش دارن مث اینکه امسال اینحوری شده

مهندسی پزشکی که رشته،خیلی خوبیه کلا هر رشته،ای،که باشی بخوای کار خوبی پیدا کنی باید پارتی داشته باشی ...

والا موفع انتخاب رشته هم بع ما همینو گفتن‌

ولی الان همه ی هم کلاسیام یا تغیر رشته دادن یه لیسانس دیگه یا فوق یه رشته دیگه میخونن

یا بیکارن به عیر از دو سه نفر

ینی من الان فوق لیسانس اموزش ابتدایی میتونم بگیرم؟ بعد ازمون استخدامی بدم؟؟

مهندسی پزشکی که رشته،خیلی خوبیه کلا هر رشته،ای،که باشی بخوای کار خوبی پیدا کنی باید پارتی داشته باشی ...

شما چه رشته ای هستید؟؟

بنظرتون ازاد مدرک بگیرم میتونم قبول بشم؟؟

یا بیشتر برای استخدامی دانشگاه دولتیا رو میگیرن؟؟

والا موفع انتخاب رشته هم بع ما همینو گفتن‌ ولی الان همه ی هم کلاسیام یا تغیر رشته دادن یه لیسانس دی ...

بله، اتفاقا ارشد داشته باشی که بهتره اتفاقا رشته آمورش ابتدایی یکی از،رشته هایی هست اگه آزمون برگزار بشه حتما یکی از رشته هایی هست که میخوان و کسی که ارشد داشته باشه تا ۴۰ سال هم میتونه شرکت کنه مگه شما چند سالته ؟ من اشتباه کردم پارسال کم خوندم رتبم با آخرین نفر قبولی ۱۰ درصد فاصله داشت البته رشتم آموزش ابتدایی نیست بخاطر همین امسال تصمیم گرفتم برای استخدامی آموزش و پرورش خوب بخونم.

بله، اتفاقا ارشد داشته باشی که بهتره اتفاقا رشته آمورش ابتدایی یکی از،رشته هایی هست اگه آزمون برگزار ...

ممنون فکر کردم نمیشه با کارشناسی یه رشته دیگه قبول شد ازمونو

شما کارشناسی و ارشدتون غیر مرتبطه؟

خب من الان باید صبر کنم اول کنکور ارشد برگزار بشه کنکور بدم بعد اموزش ابتدایی ثبت نام کنم؟؟

من الان ۲۸ سالمه

شما چه رشته ای هستید؟؟ بنظرتون ازاد مدرک بگیرم میتونم قبول بشم؟؟ یا بیشتر برای استخدامی دانشگاه دو ...

خوب دولتی قبول بشید بهتره ولی آزادم قبول شدنش خیلی خیلی نسبت به سراسری بهتره،من رشتم زبانه ،به نظرم رشته ای که بخون که بتونی منابع ارشدش رو خوب بخونی و برات سخت نباشه چون آزمون استخدامی بیشتر از منابع ارشد همون رشته میاد.

ممنون فکر کردم نمیشه با کارشناسی یه رشته دیگه قبول شد ازمونو شما کارشناسی و ارشدتون غیر مرتبطه؟ خب ...

من لیسانسم مترجمی زبان ارشدم هم آموزش زبان هست نه دیگه برای ارشد اول باید رشتت رو مشخص کنی و طبق اون آزمون بدی .

منظورش شاید همون اطلاعیه کنکور بوده  یا شایدم برای ترم بهمن دوباره پذیرش دارن مث اینکه امسال ا ...

شما خودتم حسابداری پیام نور ثبت نام کردی؟ بدون کنکور؟ 

کی از کجا؟