2777
2789
عنوان

عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 78 پست

هزینش ۲ملیون برای دکترجراح ولی  بیمارستان عملم کرد ۲ملیونم هزینه بیمارستان شد .اره عزیزم عمل لابیاپلاستی همون عمل زیبایی هست .راه رفتن هم من یکم ترسو هستم بعداز۶روزم باز پاهامو خیلی دور نگه میدارم ولی میشه راه رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش ۲ملیون برای دکترجراح ولی  بیمارستان عملم کرد ۲ملیونم هزینه بیمارستان شد .اره عزیزم عمل لا ...

بیهوشت کردن؟ 

من از دکتر پرسیدم گفت بیمارستان انجام نمیدیم تو مطب با بی حسی

هزینش ۲ملیون برای دکترجراح ولی  بیمارستان عملم کرد ۲ملیونم هزینه بیمارستان شد .اره عزیزم عمل لا ...

بلاخره ۲ میلیون شد یا ۴ میلیون ؟ ☹️😅

بعد عزیزم شمایی که این عملو انجام دادین

زایمان طبیعی داشتین؟؟؟

آخه من اینجا شنیدم خانما میگن این عمل واسه

بعد زایمان طبیعیه که ترمیم میکنن.

💕💕

خواهرم انجام داد دو تومان شد   یه دکتر دیگه به من گفت با تنگ کردن ۶ تومان   چه خبره&n ...

کی؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اهواز ماه پیش انجام داد الان اوکی ای؟ تونستی ب فعالیت روزمره ت برگردی؟ 

نه من انجام ندادم  رفتم پرسیدم  نوبت برام زد

خواهرم ماه پیش انجام داد دو تونان شد   اونم دقیق نمیدونم ولی زود تونست به کارهای روزانه اش برسه   ما اصفهان هستیم

💖عشقم خانواده ام💖