2777
2789
عنوان

قهرم هنوز ... خونه بابام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 29 پست
تو بچه هم داری؟ من خیلی تلاش کردم زندگیم درست بشه، ولی نشد، هیچ چی برای شوهرم کم نذاشتم، واقعا هرکار ...

آره عزیزم یه پسر نوجوون دارم خیلی این سالها اذیت شدم دوست داشتم طلاق بگیرم ولی هردفعه میرفتم خونه مادرم قهری خیرندیده رفتاره خوبی باخودم وپسرم نمی‌کرد منم دلگیر وناامید دوباره برمیگشتم خونه خودم ولی دوباره توهیناوکتکای شوهرم رو بایدبه جون میخریدم بخاطر بیکسی

دلیل بچه نخواستنش چیه؟  ایرادی داره یا...؟

نه ایرادی نداره، خیلی وابسته ی خانواده شه میترسه بچه دار بشه و مجبور بشه کمتر به اونا توجه کنه. کلا خانوادگی بیمار و بسیار وابسته هستند. مشکل ریشه اییه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم یه پسر نوجوون دارم خیلی این سالها اذیت شدم دوست داشتم طلاق بگیرم ولی هردفعه میرفتم خونه ما ...

خب این سال ها فکری نکردی درآمدی برای خودت کسب کنی؟ یه کاری بکنی که بتونی روی پای خودت وایسی؟ به نظرم نباید بری اگر رفتی دیگه نباید برگردی مگر این که تغییر کنه شوهرت

تو بچه هم داری؟ من خیلی تلاش کردم زندگیم درست بشه، ولی نشد، هیچ چی برای شوهرم کم نذاشتم، واقعا هرکار ...

دقیقا درکت میکنم شوهرم حاضره من وبچش گشنه باشیم ولی خونوادش همیشه سیر همه کاربراشون میکنه خیلی تحمل کردم این سالها حتی خیانتم دیدم ماه‌ها ترکم می‌کرد ولی وقتی میدیدم خونواده بی عاطفه ای دارم خونه خودم رو ترجیح میدادم هرچندکه خیلی برام زجر آوربودش

وقتی رفتی قهر که دیگه براچی پول بریزه برات دخترخوب؟ 

آروم باش بسپار ب خدا 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ینی اصلا بهت زنگ نزده تو این دوهفته؟؟ پول هم نریخته؟؟ نفقه بزار اجرا حالش جا بیاد مرتی ...

اونم عدم تمکین میگیره تا اسی حالش جا بیاد نابغه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

[QUOTE=253436687]خب این سال ها فکری نکردی درآمدی برای خودت کسب کنی؟ یه کاری بکنی که بتونی روی پای خودت وایسی؟ به نظرم ...[/QUOTE خودم توی شرکت بسته بندی میگو هستم هرسال میرم تاچندماه حداقل چیزی برای خودم کنار داشته باشم خرجی بهم میده ولی کفاف همه چی رو نمیکنه توی این اوضاع گرونی

اسی الان خونه ی بابات هستی شاغلی یانه؟؟ خرجت از کجا دزمیاری🥹🥹

خونه بابام هستم، اونم درآمدی نداره و دستشون خالیه، فعلا یه پس انداز مختصری دارم میتونم باهاش سر کنم. نفقه رو بذارم اجرا چون از خونه اومدم بیرون اون میتونه عدم تمکین بگیره و نفقه بهم نده. 

وقتی رفتی قهر که دیگه براچی پول بریزه برات دخترخوب؟  آروم باش بسپار ب خدا

ما قهر نکردیم خودش ما رو رسوند خونه مون، من بهش گفتم می خوام با یه مشاور متخصص مشورت کنم و بهتره چند روزی با هم صحبت نکنیم. بچه نیستیم قهر کنیم... حتی پدر و مادر من اومدن خونه شون مادرش شروع کرد به دعوا و بددهنی من بهش گفتم درست نیست اینجوری صحبت کنید، ما که غربت نیستیم مثل آدم های متمدن می تونیم حرف بزنیم. مادرش واقعا دریده و عوضیه... البته خود شوهرمم هست. 

مشکلات خونه ی پدریت چیه که میگی نمیتوتی باهاشون زندگی کنی؟؟

داداشم ... داداشم! خیلی متوقع و بی عرضه ست همیشه مشکلات خونواده ش رو میاره تو خونه پدریم! مامانم همیشه طرفشو میگیره و حق همه ی ما رو داده به اون.اصلا نمیتونم تحملش کنم... همیشه به من گیر میده و بیخودی تحقیرم میکنه. اعصابم خورد میشه اصلا به خاطر همین کارا شوهر کردم و رفتم ولی متاسفانه انتخاب درستی نکردم چون فقط برای فرار از خونه پدری شوهر کردم.