2777
2789
عنوان

می خوام آب کنم این چربیا رو!

220 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.

وقتتون بخیر.

بچه ها من میخوام وزن کم کنم؛تابحال چندنفر رو پیدا کردم ازشون برنامه گرفتم؛چندبار مربی ورزشی یکبارم پزشک تغذیه.

پزشک تغذیه که افتضاح بود برنامش؛مثلا خورشت با یه قاشق چایخوری روغن!عملا نمیشه مثلا قرمه سبزی رو اینجوری پخت!

مربی هم برنامش بشدت تکراری ؛مثلا سه روز برنامه برای کلِ یک ماه!

بااینکه آدمای مثلا مطرحی هم بودن و هزینه زیادی هم دادم.

دنبال یه مربیِ کاربلدم که ضمن اینکه بهم برنامه ی متنوع برای کل هفته میده؛برنامش هم بشه اجرا کرد و چندان سخت نباشه.چون من مجاز یه کاهش نهایت یه کیلو در ماه هستم.

ممنون میشم اگه کسی رو بااین ویژگی سراغ دارید که آنلاین بتونم ازش برنامه بگیرم بهم معرفی کنید.

ممنونم که تبلیغ الکی نمی کنید😉

عزیزم برنامه نمیخواد 

فقط کالری شماری

هر چی خواستی بخور ولی از ۱۱۰۰ تا بیشتر نشه 

هفته ای یک کیلو منظم کم می کنی

یک روز در هفته هم رژیم مایعات بگیر فقط آب سبزیجات و سوپ کم کالری بخور

در ضمن خورشت بدون روغن هم میشه، آدم بخواد لاغر شه هر کاری می کنه

برنج و نون هم تا دو ماه کاملا حذف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری شماری کن

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️
عزیزم برنامه نمیخواد  فقط کالری شماری هر چی خواستی بخور ولی از ۱۱۰۰ تا بیشتر نشه  هفته ...

اپلیکیشن هست؟

خب آخه ببین من نباید گرسنه بمونم اصلا؛اگر برنامم منظم چیده بشه بهتره تااینکه مثلا یه سقفی تعیین کنم. کسی بهم برنامه بده راحتترم

عزیزم برنامه نمیخواد  فقط کالری شماری هر چی خواستی بخور ولی از ۱۱۰۰ تا بیشتر نشه  هفته ...

چقدر غیر اصولی.

برنج و نون تا دوماه حذف؟؟

از خودتون برنامه درمیارید؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چقدر غیر اصولی. برنج و نون تا دوماه حذف؟؟ از خودتون برنامه درمیارید؟

اره عزیزم تو اگه بهتر میدونی راهنمایی کن

بجای نون و برنج ، گوشت و‌تخم مرغ مصرف کنن سریع تر لاغر میشن

رژیم یعنی گرسنگی کشیدن گرسنه نشی و تحمل نکنی که لاغر نمیشی

نه بابا این چه حرفیه؛من پارسال نزدیک یازده کیلو وزن کم کردم بدون گرسنگی؛مربیم عالی بود ولی دیگه نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم متاسفانه.

شدنش میشه؛فقط سراغ ندارم کسی رو

چقدر غیر اصولی. برنج و نون تا دوماه حذف؟؟ از خودتون برنامه درمیارید؟

آره درست نیست؛قراره آدم وزن کم کنه برای سلامتیش؛نه اینکه بدتر آسیب ببینه بعدا هم نشه جبرانش کرد.

همینحوریش آدم رژیم سالم میگیره موهاش میریزه؛وای بحال اینکه کلا یه سری مواد رو حذف کنه

نه بابا این چه حرفیه؛من پارسال نزدیک یازده کیلو وزن کم کردم بدون گرسنگی؛مربیم عالی بود ولی دیگه نمیت ...

توی وزنهای بالا شاید بشه بدون گرسنگی

ولی وقتی رسیدی به مرز زیر ۷۰ کیلو بدون گرسنگی کم نمیشه 

اره عزیزم تو اگه بهتر میدونی راهنمایی کن بجای نون و برنج ، گوشت و‌تخم مرغ مصرف کنن سریع تر لاغر میش ...

اره ولی کامل حذف کردنش اشتباهه اونم واسه دوماه.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اره ولی کامل حذف کردنش اشتباهه اونم واسه دوماه.

عزیزم من تغذیه خوندم و می دونم چی میگم

شما نون و برنج بخور هر چی دوست داری تا وزنت هر روز بره بالاتر

من برای استارتر گفتم برای تو نگفتم