2777
2789

خانما واقعا کسی بوده که شوهرشو به خودش مجذوب کرده باشه؟

شوهر من خیلی باهام سرده  اصلا احساساتشو بروز نمیده 

قهرم باشیم پا پیش نمیزاره کلا چه مشکل از اون باشه چه از من

خسته شدم همش دهنبینه کسی بگه زنت بده اینم میگه بده  بگه شله میگه شبه کلا دهنبین و خیلی بیخیال 

اصلا برا هیچ کاری همت نمیکنه دوست داشتنش بهم نشون نمیده 

چکار کنم که جذبم بشه از این حالات دربیاد؟

توروخدا راهنمایی کنید خیلی خسته شدم 

همسرم نیستن هنوز ولی روز به روز عاشق تر میشن

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار میکنی که اینجوری عاشقته

شاد هستم پر انرژی هستم فعالان همه وقتم رو براش نمیذارم اما همون تایم کم رو همه جوره  هستم کنارش ازش تعریف میکنم گله نمیکنم  غرور و غیرتشو بالا میبرم..با حیا و نجیب بودنمو رو دوست داره و اینو جلوش جلوه میدم...به خودم میرسم جلوش از خودم ایراد نمی‌گیرم بلکه غیر مستقیم و زیر پوستی تعریف میکنم وقتی ایرادی میبینم مستقیم گله نمیکنم با یه ترفندی  با محبت میگم...وقتی قهر میکنیم سمتش نمیرن اما طوری برخورد میکنم خودش میاد میگه دلم تنگ شده بیا ...یا خیلی چیزای دیگ

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
ایشون همسرت هستن یا دوستت یا نامزدت؟

نشون