2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم که در قید حیات نیستن

ولی من هیچ وقت تو مسائل بین پدر و مادرم دخالت نمی کردم چون همه چیز بدتر میشد

من بی تفاوت می موندم تا خودشون مسائل بین خودشون رو حل کنن حتی اگه سر چنین موضوعی باشه

پدرم که در قید حیات نیستن ولی من هیچ وقت تو مسائل بین پدر و مادرم دخالت نمی کردم چون همه چیز بدتر م ...

اخه قربونت بشم مامان من کوتاه میاد خییییلی مظلومه اینم همش ازش سو استفاده میکنه

واااقعا دیگه حالم از هرچی مرده بهم میخوره یکیشم پدر احمق خودم

چندسالته و ایا ازدواج کردی رفتی یا مجردی؟

به نظرم نگو چون مادرت طلاق نمیگیره و در آخر ادم بده تو میشی هی میزنه تو سرت میگه تو خواستی زندگی منو خراب کنی تجربه دارم ک میگم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
اخه قربونت بشم مامان من کوتاه میاد خییییلی مظلومه اینم همش ازش سو استفاده میکنه

ما نمی تونیم بین اونا قضاوت کنیم 

مثلا شما جای مادرتون بودید چیکار می کردید؟

مادر شما شاید دلایل خودشونو دارن منم قبلنا همیشه فکر می کردم مادرم ساده اس و پدرم زرنگ اما بعدها فهمیدم پشت همه صبوری های مادرم دلایل بزرگ تری بوده منم اگه جای مادرم بودم همون شیوه رو در پیش می گرفتم

چندسالته و ایا ازدواج کردی رفتی یا مجردی؟ به نظرم نگو چون مادرت طلاق نمیگیره و در آخر ادم بده تو می ...

اخه دفعه اولش نیس ک چندین باره داره خیانت میکنه واینکه ادم خیلی زور گویی هم هست 

۲۴ مجرد

کلا نگو تا آخر عمرت هرچی بخوای ازشون پدرت ک میگه ادم فروشی مادرتم میگه تو بخاطر خواسته های خودت خواستی زندگی چندین ساله منو خراب کنی و عزیزم این رو هم بدون اگه تو فهمیدی مطمعن باش مادرت خیلی وقته ک فهمیده حتما به روی خودش نمیاره فقط

وقتی یه زن خیانت میکنه آخرین نفر شوهرشه ک میفهمه 

اما

وقتی یه مرد خیانت میکنه اولین نفر زنشه ک میفهمه

اخه دفعه اولش نیس ک چندین باره داره خیانت میکنه واینکه ادم خیلی زور گویی هم هست 

بله میدونم وقتی دختری به سن شما داره معلومه ک اولین بارش نیست و ارومی و ساده بودن مادرتونم شاید بخاطر اینه ک خسته شده از تلاش برای درست کردن ذات خائن پدرت و متاسفانه امثال پدرتون یچیزی هم طلبکارهستن

بله میدونم وقتی دختری به سن شما داره معلومه ک اولین بارش نیست و ارومی و ساده بودن مادرتونم شاید بخاط ...

خب پس من بدبخت این وسط چیکار کنم حالم از ریخت و قیافش بهم میخوره نه راه پس دارم ن راه پیش دلم میخواداز این خونه بر مممم و اینکه واقعااااا سرافکندم ک این آشغال حال بهم زن پدر من هست توزندگیم خیلی تاثیر گذاشته به حدیک دیگه حتی اززز همه مردا بدم میاد

خب پس من بدبخت این وسط چیکار کنم حالم از ریخت و قیافش بهم میخوره نه راه پس دارم ن راه پیش دلم میخواد ...

یا ازدواج کن و برو یا درس بخون برو یه شهر دیگه دانشگاه یاهم اگه پس انداز داری مستقل شو و خودتو از اون زندگی بکش بیرون 

من هم تو 18سالگی فهمیدم پدرم همچین کاری کرده اما برای اولین بار بود رفتم برا خودم خونه گرفتم البته من کارمیکردم  به مادرمم هم اطلاع دادم و بهش گفتم بیا پیش من بمون خرجتم خودم میدم مادرم نیومد در آخرم اون حرفهارو بهم گفتن