2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری نمیدونم، اما مهندسی کامپیوتر اگه برنامه نویسی رو خودت خیلی حدی دنبال کنی و زبانت خوب باشه، اینده خیلی خوبی خواهی داشت، من قبلا از کسی پرسیدم، ایشون گفتن سرفصل ها یکیه چه تو پیام نور چه تو شریف ، مهم تلاش خودته

حسابداری نمیدونم، اما مهندسی کامپیوتر اگه برنامه نویسی رو خودت خیلی حدی دنبال کنی و زبانت خوب باشه، ...

آره سر فصلا یکیه

ولی اونی ک تو شریف درس میده خودش تحصیلات عالی تو اون زمینه داره و واقعا تدریس میکنه.

تو پیام نور استادا تحصیلات پایین تری دارن و خیلی وقتا اصلا تدریس نمیکنن

زهرا طاهری

بنظر من مهندسی کامپیوتر دانشگاه خوب رفتن خیلی مهمه.

چون با درس تنها خوندن تو این رشته خیلی جای پیشرفت نداری باید مهارت های جداگانه یاد بگیری تا بتونی کاری کنی تو دانشگاه های خوب معمولا این مهارت ها رو توی کارگاه ها یاد میدن با هزینه خیلی کم ولی اگر بخوای جدا و تو موسسه ها یاد بگیری هزینه ها زیاد میشه

ولی برا حسابداری مهارت ذهنی و آموزش مطالب بیشتر کاربرد داره پس هرجا درس بخونی اگ خوب همون درسا رو بخونی میتونی موفق باشی.

البته اینا نظرات منه و من نه دانشگاه پیام نور درس خوندم نه اصلا حسابداری یا کامپیوتر خوندم

زهرا طاهری
راسته میگن کلاساش غیر حضوریه فقط برا رفع اشکال دانشگاه حضوری میاین؟ 

نه اصلا ما در هفتع حداقل سه الی ۴ روزش رو کلاس داشتیم 

البته بستگی داره شهرستان باشی یا مرکز استان 

ولی خب همون شهرستانم اطلاع دارم ک میرن کلاس

پوپوی من...👼🏻🍼