2777
2789
عنوان

تیزهوشان

169 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من خواهر زاده ام پایه هشتم آیا امکانش هست برای سال نهم بره مدرسه تیزهوشان 

آزمون ورودی هشتم به نهم هست؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نهم ب دهم هست

مطمئنی؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بله

جدا؟ 

میشه بگی چطوریه؟

اره من خودم 6 سال خوندم  اه سوالی داشتی شاید بتونم کمک کنم

مرسی عزیزم 

میشه بگی سطح سوالش چطوریه؟ 

و شرایط مدرسه اش چیه؟ 

مرسی عزیزم  میشه بگی سطح سوالش چطوریه؟  و شرایط مدرسه اش چیه؟

من سال ششم ازمون دادم و ازمونش متوسط بود یعنی اگه خوب درسارو خونده باشی راحت میشه شرکت کرد 

برای دوره دوم متوسطه ماهایی که دور اول خوندیم نیاز به ازمون نداشتیم اما من ازمونش رو برای محک زدن خودم دادم 

سطح سوالات خیلی سخت و پیچیده بود و باید دروس رو مفهمومی کار کنی و بخونی وگرنه از پسش بر نمیای 

اما یه نکته مهم اینه که باید واقعا کشش مدرسه تیزهوشان رو داشته باشه ها 

90 درصد قبولی های کنکور از مدرسه های تیزهوشانه اما واقعا سخت گیری و تلاش میخاد 

خود من شخصا کشش رو داشتم و چون از راهنمایی توی سیستمش بودم برای دبیرستان راحت تر کنار میومدم 

اما خواهرم رو اجازه ندادم شرکت کنه چون خیلی به درس علاقه نداره و میدونم اذیت میشه و بدتر سرخورده میشه 

اگه عاشق درس باشی میتونی توی این مدارس دووم بیاری وگرنه داغون میشی از شدت فشار

من سال ششم ازمون دادم و ازمونش متوسط بود یعنی اگه خوب درسارو خونده باشی راحت میشه شرکت کرد  بر ...

ممنون عزیزم 

حتما بهش میگم خودش بلاخره باید تصمیم بگیره کشش رو داره یا نه

میدونم حساسیت های مامانا خیلی توی این زمینه که بچه هاشون اذیت نشن زیاده ولی من از همون اول و حتی شاید زودتر به آموزشگاه موفقیت رجوع کردم و در مدت مناسب و بدون اینکه فشار زیادی روی دخترم ایجاد بشه با برنامه و کمک مشاوران این آموزشگاه تونست خیلی عالی آزمون رو بده و قبول بشه.