2777
2789

دلیل این بیماری چیه؟

این درسته که راه درمان نداره؟

اطرافتون دیدین اینجور بیمارانی رو؟ چجور باش برخورد کردن؟ اصلا چجوری درگیرش میشن؟

من ندارم

ولی مثل دیابت و ام اس به دلیل حمله ی سلول های بدن هست

با این تفاوت که به سلول های رنگدانه ساز حمله میشه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تو طب سنتی خوردن غذایی که باهم نمیسازه باعثه این بیماری میشه مثله تخم مرغ و ماست...  درمان ندارم اما شنیدم جدیدا لیزر اومده  فک کنم بشه زودتر جلوشو گرفت با طب سنتی یا پزشک  سرچ کن درمان پیسی با طب سنتی نشد برو دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی علت مشخصی نداره؟

خیر 

تا زمانی که برای این بیماریها علت پیدا نشه درمان هم وجود نداره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

هبچوقت نگفت جرا اینجور شد؟

یک دلیل خاص نداره مجموعه ای عوامل باعثش میشه که زمینه ژنتیکی و جهش های ژنتیکی هم جزوشه و درمان به صورت قطع نداره و فقط علائمشو میشه کنترل کرد

من این مطلبو از اینترنت دیدم نمیدونم چقدر درسته

برای رفع بیماری پیسی و یرقان و مسمومیت غذایی

از امام صادق علیه السلام روایت شده: هر کس  سوره بینه را بنویسد و به همراه داشته باشد اگر بیماری یرقان داشته باشد بهبود می یابد و اگر کسی که در چشمش سفیدی داشته باشد یا ،،،، بیماری پوستی پیسی داشته باشد ابتدا ان را نوشته و با آب بشوید و از آب آن بیاشامد و آن را با خود همراه داشته باشد این بیماری از او دفع می گردد.همچنین برای زن باردار آب شسته شده این سوره برایشان مفید است و مانع آسیب مسمومیت های غذایی می شود و اگر برای هر گونه ورم نوشته شود آن را از بین می برد. 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

هبچوقت نگفت جرا اینجور شد؟

نه هيچوقتم نپرسيدم بيچاره اينقدر روسرى  شو مياره جلو آدم خجالت ميكشه ولى اطراف چشاش حس كردم كم شده يه بار گفت عسل  طبيعى گرفتم مفيده برا پوستم سرچ كردم فك كنم خوبه برا اين مشكل شما هم سرچ كنيد شايد با برنامه غذايى رفع بشه