2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 71 پست
دختر خاله من ماماعه..میگه یکی از همکارام مطب زدو اینا الان ماهی بالای ۵۰ اینا درامد داره...گنابادیه

بعضیا میگن خوبه بعضیا به قول شما انقدر درباره رشته بد میگن تو یه لحظه ادم از رشته ای که داره متنفر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مخصوصا سهمیه ۵ درصد الکیه هیچ تاثیری ندارههه

دقیقا...کاش‌نمیبود...رتبم توش خیلی خوب شده بود برا همون انتخاب رشته کردم...ععددش گولم زد..اگه نبود همون اول که نتایج میومد میموندم

عزیزم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی ؟ خواهر من خیلی علاقه منده ولی پدرم به پزشکی و دندان اصرار داره البته ...

دکتری پیوسته کلا هر سال ۱۰ نفر میگیرن..مصاحبه هم داره...کلا اگه خواهرتون بتونه قبول بشه کی جرعت میکنه نزاره بخونه...باید جزو نوابغ باشین قشنگ

خدایی رادیولوژی از مامایی بهتره . 

اخه رادیولوژی رشتش حتی نظام دار نیس تو ایران

...تو بعضی مطبا اونی که عکس برداری میکنه درس نخونده اصلا...شاید صاحب مطب قومشونه اوردتش بهش یاد داده

مامایی جالب نیست . چندشه ....

این نظر شماست گویا نظر چند هزار نفر و بلکه چند میلیون نفر دانش آموز تجربی یک چیزی دیگست 

ضمن اینکه رشته من مامایی نیست نگید یک وقت داره سنگ خودشو به سینه میزنع ولی درکل اینجوری با قاطعیت راجب این رشته نگید خیلیا اینجا رشتشون مامایی هستش 

موفق باشید 💚🌱

دکتری پیوسته کلا هر سال ۱۰ نفر میگیرن..مصاحبه هم داره...کلا اگه خواهرتون بتونه قبول بشه کی جرعت میکن ...

اها پس این رشته ای که ایشون گفت کارشناسیه ، چون گفت بابله منم حس کردم کارشناسی باشه تا پارسال که دکتری پیوسته اش رو فقط تهران داشت

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘