2777
2789

ناخن آرایشگاه های معروف و خوب شهرتون

شنیون

کاشت مژه

پاکسازی صورت 

اصلاح صورت

کوتاهی مو

رنگ مو

کراتین 

بستگی به علاقه داره ولی الان ناخن بیشتر رو بورسه

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره ک کلا تهران از همه جا بهتره 

لاین هم باید نگاه ب جیبتون بکنیک چقدر میتونی لاین پر خرج برداری یا کم خرج و علاقه علاقه علاقه اصلا علاقه ب داشتن کار خیلی مهمه کلا لاین ارایشی خیلیاش اولش درامد کم یا اصلا نداره و باید هزینه کنی و خاک خوری داره حتی استرس 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
دوره ک کلا تهران از همه جا بهتره  لاین هم باید نگاه ب جیبتون بکنیک چقدر میتونی لاین پر خرج برد ...

ممنون از توضیحاتت عزیز . شما آرایشگری کدوم لاین هستید ؟ ببین من بودجم 10 تومنه به نظرت کوتاهی برم خوبه در میارم ؟

ناخن آرایشگاه های معروف و خوب شهرتون شنیون کاشت مژه پاکسازی صورت  اصلاح صورت کوتاهی مو رن ...

پاک سازی پوست خوبه بنظرتون؟

بنظرتون میشه اول به عنوان شاگرد رایگان براشون کار کنی تا یاد بگیری دستت راه بیفته

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
ممنون از توضیحاتت عزیز . شما آرایشگری کدوم لاین هستید ؟ ببین من بودجم 10 تومنه به نظرت کوتاهی برم خو ...

عریزم منم شش ماه دستیار بودم تازه رفتم دورهدیدم الان من شنیونم عزیزم با ده ملیون میتونی لاین های بهتری بری اصلا نرو کوتاهی

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
ناخن آرایشگاه های معروف و خوب شهرتون شنیون کاشت مژه پاکسازی صورت  اصلاح صورت کوتاهی مو رن ...

شما آرایشگری عزیزم راضی هستی ؟ والا فکر کردم رنگ خوبه برم اندازه 10 تومن دارم هزینه کنن کوتاهی مو برم در میارم .... برا کدوم لاین راحت تر میشه مشتری پیدا کرد ؟

عریزم منم شش ماه دستیار بودم تازه رفتم دورهدیدم الان من شنیونم عزیزم با ده ملیون میتونی لاین های بهت ...

میشه بگی مثلا چه لاینی عزیزم ... کوتاهی در نمیاره .... ؟ به عنوان دستیار پولی میدادن بهتون ؟

پاک سازی پوست خوبه بنظرتون؟ بنظرتون میشه اول به عنوان شاگرد رایگان براشون کار کنی تا یاد بگیری دستت ...

عالیه باید صحبت کنی مطمئنم قبول میکنن

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨