2777
2789
فامیلا هم میان ۱۰۰میدن میگن پول شیرینی فقط مهرتبرک دادم

خوبه بنظرم اقوام منم رفته بود فقط مهر داد به نزدیک ترا هم مهرو تسبیح داد با انگشتر

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رفتم کربلا فقط برای دخترهای خودم سوغات آوردم چون خیلی گرون بودن .

برای اقوامم تسبیح مهر وجامهر وخاک تربت آوردم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بعد کادو ندادن اقوام؟؟

من کادو قبول نمیکنم از کسی .

همه اخلاقم رو میدونن  وقتی میرم سفر زیارتی برام کادو نمیارن فقط میان دیدن ومنم همون مهر وتسبح تبرک رو میدم بهشون .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من کادو قبول نمیکنم از کسی . همه اخلاقم رو میدونن  وقتی میرم سفر زیارتی برام کادو نمیارن فقط م ...

کار درست رو شما میکنی جاری منم اینجوریه ..منم هرکدوم رو خواستم پس بدم ناراحت شدن

کار درست رو شما میکنی جاری منم اینجوریه ..منم هرکدوم رو خواستم پس بدم ناراحت شدن

من  ن کادو برای کسی میارم ن کادو میگیرم .

ب نظرم اینطوری بهتره ممکنه کادویی ک من میگیرم سلیقه اقوام نباشه وبلا استفاده میشه واز طرفی من هر سال سفر میرم بخوام برای اقوام کادو بیارم توان مالیش رو ندارم .برای کسی کادو نمیگیرم واز کسی هم توقع ندارم از سفر زیارتی برام کادو بیاره .

قبل از سفر رفتن اعلان کنید بگید نمیخوام کسی برام کادو بیاره بگید زحمتتون میشه من اینطوری راحت ترم 

قبول باشه زیارتت عزیزم، مامانم همیشه میگه، یاد کرده پوست پسته، یعنی همین که به یادشون بودی خیلی ارزش ...

ممنونم عزیزم روزی همه آرزومندانه بشه واین رسم و رسومات دست وپاگیر ایشالله که جمع بشه